Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 2 (2023) (série)


Klonové spiknutí (S02E07)

(epizoda)
  • USA The Clone Conspiracy (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Začíná se odhalovat spiknutí. (Disney+)

Recenze (8)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je až pozoruhodné, že nejlepší díly jsou ty, kde se Vadná Várka nevyskytuje. Pravý a nefalšovaný díl jako z The Clone Wars. Děj se posunul a konečně se také řeší penze klonů, jejich využití apod. Senát se taky povedl. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To je ode zdi ke zdi. Díky této epizodě působí ty předchozí ještě zbytečněji. To je jako sledovat jiný seriál, tentokrát ne pro desetiletý, ale pro spíš ty kteří doufali, že tvůrci naváží na na skvělou poslední řadu CW. Tzn. obsahově, audiovizuálně strhující a dynamické, obsahem zajímavé vyprávění, které doplňuje bílá místa, občas přivede nějakou známou tvář a současně příjde s něčím novým, co bude svět SW rozvíjet. K tomu měly poslední tři epizody hodně daleko. Až teď...konečně. Ani minuta z té půlhodinky nebyla výplňová, hudba super, zápletka... . Až je nepochopitelné, jak špatně je poskládaná dramaturgie této řady. Zničeho nic, je tady intrikování, temnější tón, solidní nová postava...zase jsme zpět z videoherního SW v tom bohatém, propojeném světě s tvůrci, kteří naplňují jeho potenciál. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vážně škoda že ty nejlepší epizody seriálu o Bad Batch… neobsahují Bad Batch. Vynikající temná epizoda plná politiky, intrik a další špíny, a několika známých tváří, které vždy rád vidím. ()

Stingray 

všechny recenze uživatele

První díl, který mě zaujal! Takovej “Andorovskej”! Tahle linka kdyby naplňovala celej seriál, tak by to stálo za to. Ale zas by to nebylo pro děti. ()

Reklama

Reklama