Reklama

Reklama

Star Wars: Vadná várka - Série 2 (2023) (série)


Pravda a následky (S02E08)

(epizoda)
  • USA Truth and Consequences (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Várka musí být na riskantní misi velice nenápadná. (Disney+)

Recenze (8)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co bylo tak dobře rozehráno v poslední epce, tvůrci vygradovali v silné finále. Až se děsím, co bude příště. Jestli zase skočíme zpět k dětskému vyprávění, bude to hodně bolet. Omega tady byla jen v roli poslíčka a maskota, protože se řešily důležité a vážné věci a bylo to osvěžující. Mám za to, že by mělo dojít ke splitu...oddělit linii Omegy a udělat z ní seriál pro prcky. Rexe nechat řešit osud klonů, protože je v tom velký potenciál a může jít o další temné období Impéria. A trocha politikaření taky rozhodně neuškodí. Disney udělal v SW dost velký bordel. V rámci filmů i seriálů, je druhá řada SW:VV ukrutně nekonzistentní. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se během posledních dvou epizod posunul dopředu neskutečným způsobem, wow. Sedmý a osmý díl fungují jako výborná dvoj-epizoda, s tím, že sedmička nás uvede do děje a představí nám, co se v galaxii a hlavně v senátu a mezi klony dělo v čase od konce první série, a osmička ukáže, jak do toho všeho zapadají Bad Batch. A ti do toho zapadají způsobem který jsem nečekal, ale vlastně dává naprostý smysl. Fantastický dvojdíl, spolu se třetím rozhodně nejlepší z této série, a obecně patří mezi ty nejlepší z celého seriálu. ()

clump 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spolu s předchozí epizodou v podstatě perfektní (hodnotím teď obě najednou). Když se řeší hlavní dějová linka a ne vedlejší mise, tak umí mít Vadná várka fakt koule a působí jako důstojný pokračovaní toho nejlepšího z Klonových válek. Stejně jako třetí díl fakt super. Tady bylo opravdu všechno, co si člověk může přát. Intriky, akce, politika, důchodová reforma, nečekaný zvraty, logický a nelaciný camea (např. senátorka Chuchi z mojí oblíbený epizody Tresspass z 1. série TCW). Krasně potemnělej vizuál, uhrančivá hudba a překvápko na závěr. Star Wars at its best. (Ano, Andor je furt lepší, je nicméně potěšující, že mi ho tyhle dva díly v některých ohledech připomněli.) ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle si představuji návrat ve velkém stylu - postava se objeví na poslední chvíli, všechny přechčije a zase zmizí. Císař si to opět ukradl pro sebe a jasně dokázal, že má o pár koleček víc, aby dokázal skvěle předpovídat kroky nepřátel. ()

Reklama

Reklama