Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tragický příběh dětí - mutantů pokračuje. Frank Davies (první díl série Ono žije), přestože jeho vlastní příběh skončil tragicky, se snaží pomáhat dalším párům, které potká stejný osud. Má velký cíl - snaží se spolu se skupinou lékařů zvládnout vraždící dětská monstra, aniž by je bylo nutno zabít. Proti nim stojí další, vládní skupina lékařů, která tyto děti zabíjí hned po narození. Mezi nimi se rozhoduje mladý pár očekávající narození zmutovaného dítěte. Novopečení rodiče jsou nejprve omráčeni hrůzným zjevem svého dítěte a prchají před ním, ono je však následuje a za ním se táhne stopa krve. Rodiče nakonec poznají, že láska k vlastní krvi nezná překážek a začnou své dítě ochraňovat...příliš pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

cariada 

všechny recenze uživatele

Mimina se rodí a policie se je snaží zlikvidovat, dřív než někoho pokoušou jaká to blbost. Škoda, že ony krasavce vidíme až skoro v hodině filmu, celé je to dost šílené neboť se vlastně nedozvíme proč se ti děti takhle rodí a vzhledem k tomu, že je chtějí hned zabít, tak ani smysl k čemu měli sloužit, a hlavně proč je zase určitá skupina chce chránit, k čemu? Naštěstí děti na to mají svůj názor a je jim jedno jestli ten dotyčný je chce chránit či né..... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Co se týče příběhu nebo celkové kvality, je dvojka v podstatě to samé, co díl předchozí. Jen s tím rozdílem, že novorozeňata jsou tentokrát tři. Kdybych to však měl spočítat, tak přímých záběrů na tyhle zmutované haranty je dohromady tak na 40 vteřin. Hold osekaný rozpočet. Larry Cohen (scenárista a režisér v jedné osobě) se tak spíš zase věnuje ústřednímu páru a globálnímu problému s eliminací všech monster. Místy možná trochu zdlouhavé, ale mrazivá atmosféra se filmu upřít nedá. Zajímavé je, že Cohen použil stejný výchozí bod (genová mutace způsobená dlouhodobým užíváním nevyzkoušeného léku), jako tomu později je u Cronenberga a jeho Scanners. Ten je však s kvalitou trošku jinde. ()

Reklama

TO 

všechny recenze uživatele

Ono ožívá je přibližně na stějné úrovni jako první díl Ono žije a je jeho přímým pokračováním. Frank Davies se snaží pomáhat lidem, kterým se rodí zabijácké děti, a monstra umísťuje do své laboratoře. Oni však samozřejmě utečou.... vraždy nejsou natočený nijak zvášť dobře, ale mě film přijde celkem povedený a pořád mě baví. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Detičky sú opäť využité minimálne. Ich potenciál v oblasti mäsiarčiny je hlboko nevyužitý a ony samé sa musia prizerať, ako sa príbeh zosúva do akéhosi globálneho fenoménu, kde sa veľký počet bábätok stáva focusom pre...no dobre. Budúce mamičky, dávajte si pozor čo vám rastie v brušku, dbajte o to, nenechajte aby sa...no dobre, ale aspoň hlavne dbajte s kým chrápete. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tu tých monstier je o niečo viac, ako v jednotke, ale i tak v zaživnosti, nieje o nič lepšia. Je tu strašne malo gore a aj zrudičiek ako i v jednotke tak aj tu, nieje moc vidieť i keď určite o čosi viac, ako už v spomínanej jednotke. Je to hlavne o nejakom príbehu, lebo o vizuály či trikoch, sa tu baviť naozaj nemôžeme. Určite reziser týmto počinom ukazoval na lásku k dietatu a i keď dieťa nieje až tak ideálne, rodič je rodič a musí ho mat rad i keď nieje také, ako si predstavoval.. To je morálna hodnota filmu, ale nič viac, divakovi film dať nemôže, po ostatných stránkach je veľmi slabý. Slabe 3*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama