Reklama

Reklama

The Craft: Mladé čarodějky

  • USA The Craft: Legacy (více)
Trailer 1

Produkce Blumhouse přichází s pokračováním kultovního hitu Čarodějky. Různorodá čtveřice začínajících náctiletých čarodějek naplno využívá svých nově objevených schopností, výsledek ale dopadne jinak, než očekávaly. (Falcon)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (22)

blazma 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem neviděl, takže nemůžu porovnávat. Ani nemám v oblibě porovnávat když se vytvoří nějaký remake staršího filmu. Když to tedy vezmu čistě na tento snímek, je jasný že cílovka nebude asi nikdo jiný než pro puberťaky. Avšak je to fajn nenáročný film. Ty pochody holek, kterým nevadí že jsou podivínky, učí se co všechno dokážou.. Dokonce si vytvořili pravidla, což je dost úspěch i pro dnešní puberťáky. Pak přijde zvrat, jedna zakouzlí mimo pravidla, něco se stane pak se zjistí že to bylo trochu jinak a máme tady happy end. Konec žádné překvápko i celý film vás nechce nějak tahat za nos a překvapit. Spíš vás chce nechat si to nenáročně užít s trochou magie. ()

jokino 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že to je skôr remake originálu, alebo velmi podobná kópia, ako z päty vytrhnuté nejaké voľné pokračovanie.. I keď na rozdiel od pôvodnej, ľahko teen-temno-hororovej snímky, tu sa to miestami podobá na "Sabrinu, mladú čarodejnicu", alebo nejaký z dielov "Hanny Montany", mal som ten pocit. Pre mňa osobne, škoda času.. ()

Reklama

darkphoenix 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica je príjemne svieža, tá druhá sa však zasekla v prílišnej politickej korektnosti a náladových odchýlkach od originálu (temnú hororovú atmosféru pôvodného filmu striedajú digitálne glittre a iskričky). Taktiež, zvyšné tri slečny boli v originále samostatné postavy, definované vlastnými príbehmi a podstatou, tu sú len do počtu. A finále je vo výsledku nezvládnutý trapas ako z dielu CHARMED. Škoda. Pustite si radšej originál na Netflixe. Ten má aspoň gule. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keby také boli reálne čarodejnice, tak z nich nemá strach ani poľný zajac. Pubertálne dielo, ktoré nerieši nič, neponúkne nič a hororových prvkov ponúkne presne nula. 90 minút sledujete plytké postavy, o ktorých sa v podstate dozviete opäť veľké nič. Takže celkovo film na nič. A čo tam robil Duchovny a pani Monaghan vôbec nechápem. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ďalšie feministické znásilnenie originálu. Ten pojednával o zodpovednosti za moc, ktorú štvorica čarodejok získa a snahe nepodľahnúť jej zneužívaniu. Tentoraz sa tlačí feministická agitka, takže baby držia spolu až do konca a za zloduchov tu sú nonstop muži. V lepšom prípade ich očarujú na útlocitných chudákov a v tom horšom sa z nich vykľujú zákerní čarodeji, ktorí chcú obrať nevinné baby o moc. Aspoňže chémia medzi celkom sympatickou štvoricou báb funguje dobre a celkovo to pôsobí ako nejaká tuctová epizóda teenage seriálu okorenená trochou mystična. Čiže žiadny hardcore horor v žiadnom prípade neočakávajte a aj priemerná epizóda novej Sabriny je temnejšia. Záverečné kratučké napojenie na pôvodný film je viacmenej zbytočné. 4/10. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama