Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Max Mercer zůstane o Vánocích sám, udělá cokoli, aby ochránil svůj domov před vetřelci. (Disney Channel)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Když byl před lety Kevin sám doma, tak šlo o neskutečnou zábavu. Když se pak začalo na jeho úspěchu parazitovat, tak to bylo lehce úsměvné. Po několika neúspěšných vykrádačkách se o slovo přihlásila verze pro VOD. Kromě naprosto stupidní zápletky je chybou i obsazení malého otravného downa, kterému zkrátka nejde fandit. Jedna hvězda je za krkolomné zařazení jména McCallister. ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržal som 40 minút, potom som si to musel pretáčať. Obrovská katastrofa a zrkadlo moderného Hollywoodu ako pračky na peniaze pomocou sequelov, prequelov, rebootov atď. S najhorším možným kastingom, tupým scenárom kde sa budete chytať za hlavu snáď každú scénu, sílenými, nefunkčnými easter eggmi a postavami ktorá ani jedna nie je sympatická. A to fakt že ani jedna. Nejaké vianočné čaro tu nebolo ani náznakom a na to aké zlé filmy vznikli v tejto sérii je tento suverénne najhorší. Základný námet prvých dvoch častí je upravený asi najhoršie ako sa dalo a hlavná postava si pýta facky snáď furt. Najväčšia strata času posledných rokov. Ten kto toto dopozera v kľude do konca musí mať nervy z ocele. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý príklad toho, že ako zle môže skončiť to, keď pristupujú ku klasickým filmom (ktorý v niektorých prípadoch nepotrebujú novodobú verziu) nevhodným spôsobom. Radšej si spuste prvé dve diela originálnej verzii. P.S.: Jedna malá hviezda za cameo rolu D. Ratraye a známe hudobné motívy. Osobné hodnotenie: 50% (*) ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Není nic horšího, než šlápnout na kostku Lega.." ;) Nedokážu si vybavit jiný biják, který by se tak zoufale a urputně snažil citovat klasiku, jíž vlastně stejně zoufale parafrázuje.. Nicméně navzdory zdejším výkřikům je nutné si uvědomit, že Columbusův Home Alone byl ve své podstatě rovněž poctou, totiž poctou slapstickovým komediím.. Neskutečně bizarní snímek, zároveň stejně tak špatný jako zajímavý a vynalézavý, který lze samozřejmě velmi snadno vyhejtovat.. Ale jednoduše řečeno, tohle rozhodně není 58. nejhorší film ever ani náhodou !! ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem trojku, čtyřku i pětku, takže moje hodnocení se tak trochu odvíjí od toho co za peklo jsem před tím viděl. A i když vlastně nerad, tak tu jednu * týhle šlamastice rád musím. Je totiž filmovější a člověk nemá tak moc chuť si vypálit oči. Jasně, nudí to, jasně, je to pitomý, hloupý a hnusný. Ale tak nějak jsem to přežil, aniž bych chtěl všechny na place pohlavkovat. To o čtyřce, pětce říct nemůžu. Jediné hezké, funkční scény jsou jen díky originální hudbě z původních filmů. To by se jeden skoro dojmul. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama