Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anna (T. Medvecká) je patnáct let vdaná za Karla (J. Kanyza), mají spolu pubertální dceru (L. Vondráčková). Karel se Anně vzdaluje, její každodenní život spočívá v zabezpečování chodu rodiny. Anina životní bilance dopadá v neprospěch všech zúčastněných. Kdo by takový pocit neznal? Ale možná, že vám dnešní hořká komedie nabídne recept, jak ho překlenout a poznání, že chyby jsou odpustitelné, a to jak cizí tak vlastní… (Česká televize)

(více)

Recenze (6)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Zapomenutý televizní film z devadesátek o odcizení ve vztahu po letech. Dospělí čelí stereotypu v soužití a žijí spíše vedle sebe. Dcera je v pubertě a rodičům se vzdaluje. Alespoň si povídají. Závěr je dramatický, ale jinak je děj spíš nudný. Rozhodně ale není vtipný,  označení filmu za komedii je dost mimo. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je složité o něco bojovat, když proti vám stojí nejen vlastní manžel, ale též jeho matka. Anna tak nemá moc šancí si cokoli vybojovat. A nelze přitom říct, že se nesnaží. Naráží ale neustále na tutéž zeď. Film je skvěle obsazen a to je asi jeden z důvodů, proč se nebát. Ostatně, může být pro mnohé manželské páry v lecčems nápomocný. Na druhé straně o komedii nejde v žádném případě, tady udělali soudruzi chybu... ()

Aniki 

všechny recenze uživatele

Defacto běžná ukázka společného žití manželského ve stádiu prvního bilancování. Málokdy to bývá veselé ohlédnutí a velmi často je to doba uvažování o rozvodu. Medvecká zvládla roli starostlivé slípky velice realisticky, ta uřícenost a únava byla opravdu uvěřitelná. Jinak nic extra, taková průměrná inscenace, o komedii nemůže být řeči. ()

Hombre8 

všechny recenze uživatele

Komedie, jo..? Ale koukat se na to dalo. Taková normální rodinka. Snad jen ten konec se nějak nepovedl. Jakoby tvůrci nevěděli co s tím, jak to ukončit. ()

Reklama

Reklama