Reklama

Reklama

Cocomelon: Zpívánky a říkanky

(seriál)
  • USA CoComelon
TV spot
Animovaný / Komedie / Rodinný
USA, 2020

Obsahy(1)

Čeká vašeho potomka seznámení s novým sourozencem? Pořizujete si domácího mazlíčka anebo se jen chystáte ven do přírody nebo na hřiště? Všemi těmito situacemi může vaše dítě provést CoComelon. Ve stejnojmenném městečku žije malý JJ, jeho bratr TomTom, sestra YoYo, pes Bingo, Máma a Táta a také spousta dalších kamarádů. Společně se učí spoustu nových věcí, ale i to, jak se chovat v každodenních situacích, objevují svět. V zábavných příbězích s písničkami mohou poznávat písmena a slova, čísla, barvy nebo tvary. Díky jejich opakování se tak děti nejen učí, ale osvojují si i základní sociální vazby nebo hygienické návyky. (Voyo)

(více)

Recenze (7)

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Pokud jste někdy pouštěli YouTube malým dětem, na Cocomelon jste museli narazit. Sympatický cyklus písniček, z nichž některé mají i výchovný motiv. Navíc to u svých dětí beru jako pomůcku k nutnému ovládnutí angličtiny. (1 365.) ()

Eleanor05 

všechny recenze uživatele

Příliš barevné, příliš zidealizované, příliš přeslazené, občas nevkusné, ale na druhou stranu velmi malé děti to, jako jedno z mála filmových děl, dokáže skutečně zaujmout a bavit. 2*. ()

Katie88 

všechny recenze uživatele

Pro nejmenší děti je to celkem kvalitní zábava, Netflix už dokonce nazpíval písničky v češtině. Samozřejmě české pohádky jsou české pohádky, ale to těm malým nevysvětlíte. Rozhodně lepší si na konci dne zpívat Wheels on the bus, než si přemítat dialogy rozmazleného králička Binga! :-D  #Parentstruggle  ()

kukkik odpad!

všechny recenze uživatele

Slušná lobotomie pro mladé mozky, podobné "pořady" by měly být bez legrace postaveny mimo zákon. Bohužel není ani jediný ani první ani poslední a podle toho to tak s námi taky vypadá. Prosím vás snažně, pusťte dětem raději večerníček nebo alespoň něco ze starší produkce Jetixu, Fox Kids nebo i toho Nickleodeonu, protože tohle je opravdu amorální počin tvůrců a pravděpodobně i nebezpečná záležitost pro děti a jejich mentální vývoj. odpad! ()

Reklama

Reklama