Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (77)

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Dejte si dohromady Quiet Place (podobný vzhled monstra) + Lights Out (dělá mu blbě světlo) + Z (vykradený námět i když tohle bylo dříve nicméně Z zase dříve vyšel) + autista a vyjde Vám Come Play. Tak, že děj je takový, že autistické děcko si nemá s kým hrát tak narazí na monstrum Larryho co ho chce za kamaráda ve svém světě a snaží se ho tam dostat. Problém je v přístupnosti jelikož v celém filmu není ani jedna pořádná lekačka a spoiler ani tam nikdo neumře (po Annabelle 3 to je druhý horor s nulovým bodycountem). 2 hvězdy za film a jednu hlášku co mě rozesmála kdy se ta kniha ptala jestli budou s Larrym kamarádi a ten jeden kluk řekl, že nebude. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Mě prostě tyhle dětský bubákovi fakt nebaví, nehledě na to, že konkrétně tato navíc nenabízí vůbec nic, čím by mě i přes můj nezájem vůči danému subžánru mohla přeci jen oslovit. Veškeré postavy, tedy jak dětské, tak ty dospělé, jsou nevýrazné a nesympatické, navíc chování většiny z nich je pak více než nepřesvědčivé, respektive prostě jen přizpůsobující se potřebám filmu, které je často hází do situací, ze kterých se důstojně dostat ani nešlo, a ani jejich obsazení nepřispívá ke zvýšení kvality filmu, což dost podobným filmům pomáhá, leč zde nic moc. Co se jinak týče přímo ústředního bubáka, zde figurujícím pod jménem Larry, ten je vymyšlen, či lépe řečeno, na náš svět přiveden, sice docela originální způsobem, ovšem následně jeho samotné působení už spadá již též do kategorie ryze nenápaditého, nudného a vskutku nestrašidelného, když tedy nepočítám dětské publikum, schovávají se pod deku jen při zaslechnutí vrznutí židle. Tím pozvolna přejdu k tomu nejdůležitějšímu, tedy hororovým prvků, a zde chybí jak napětí, tak atmosféra, o nějakém snad byť jen náznaku sebemenšího násilí s kapkou krve pak ani nemluvě, no a finální pointa pak sice přinese moment, který není úplně happyendový, i to ovšem v úplném závěru tvůrci ještě stihnou napravit, aby náhodou nepůsobili zas až příliš zle. Já zkrátka v tomto případě nevidím jediný důvod Come Play doporučit, i když tedy na druhou stranu je upřímně pravda, že příznivci podobných filmů si tu své jistě najdou, žánrová pravidla tu jsou totiž dodrženy opravdu všechny, jen ne prostě úplně výrazným a funkčním způsobem. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Rodičia autistického chlapca Olivera ktorý odmieta komunikovať s okolím sú čoraz viac znepokojený potom ako ich syn spomína svojho nového kamaráta Larryho. Napriek tomu že si mysleli že ide iba o imaginárneho kamaráta zdá všetko nasvedčuje tomu že Larry neexistuje iba v Oliverovej hlave...tak to Jacobovi Chasemu vyšlo. Jeho 5 minútový krátkometrážny film s názvom Larry z roku 2017 sa nakoniec dočkal veľmi vydareného celovečerného filmu, ktorý sa však nevyhol aj slabším momentom a tak ako si nájde svojich fanúšikov určite bude pre mnohých sklamaním. Tých 62% ktoré v čase písania komentára film má ho vystihuje viac ako dobre. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Naozaj veľmi milý detský horor. Je hlavne veľmi solídne natočený, s prijemne mrazivou atmosférou. Larry bol do cela dobre znázornený, i keď sa mi zdá, že v plnej kráse sa ani neukázal, ale nevadilo to i to málo bolo fajn. Herecky to bolo tiež slušne. Len postava autistického chlapca nebola vobec reálna, keby sa mu naozaj dialo to, čo prežíval vo filme, niekoho by určite jeblo, hádam i samotného Larryho. Zbalil by si svoje kostnaté telo a šupom preč. Veľmi rýchlo ubieha, len škoda, že tu nie sú skoro žiadne lakačky, tam mohli aspoň trocha pritvrdiť. Na Film sa veľmi dobre pozerá, aj keď nemá tendenciu vystrašiť, som spokojný i keď na 4* máličko chýbalo. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Podobné béčkové horory poslední dobou zas tak moc nevycházejí, ale když už vyjdou, jsou většinou vždycky stejné - slabý a neoriginální nápad, stereotypní lekačky, nulová atmosféra a průměrné zpracování. Come Play se může vesele přidat do této škatulky, protože “příšera” ukrytá v telefonu/tabletu, která terorizuje děti zní už takhle na poslech dost hloupě. Postavy jsou nezajímavé, psychologicky prázdné a divákovi je úplně jedno, co se s nima stane. Do toho další věci (autista mluvící přes telefonní aplikaci, pozvání 3 šikanátorů na sleepover...) jsou prostě samy o sobě nesmyslné a dokupy to dává nejednotný guláš, který bude bavit nenáročné diváky hltající kdeco, ale mě tohle teda neoslovilo a nedotažené detaily mi doslova vadí, protože jeden nápad film nedělá. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama