Reklama

Reklama

Pojď si hrát

  • USA Come Play (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Osamělý klučina si najde kamaráda přes tablet, bez kterého nedá ani ránu. Tenhle záhadný tvor s ním ale má dost nekalé úmysly. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (76)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který má celkem slušné napětí a místama i dobrou atmosféru... jenže nic moc nám ten film nepředvede a co se týče strašení je to na stejné brdo. Samotné monstrum je vzhledově super, ale musíme brát s rezervou, jakým způsobem se dostává na scénu... mech. Přiznám se ale, že ke konci na mě překvapivě zapůsobili emoce, a samotný klučina je fajn a rozhodně si nepřejete, aby se mu něco stalo, což je rozhodně plus. Ke konci jsem již měl představu jak to dopadne a stalo se to. Ve směs ve všech ohledech průměr, který ale nezamrzí. 5,5/10 ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Nečetl jsem si komentáře zdejších uživatelů takže nevím jestli měl někdo ten samej pocit co já ale podle mě se Jacob Chase hodně vzhlédl ve filmu Babadook. Tudíž jsem se neubránil srovnávání. Babadook vítězí na celé čáře. Come Play není špatným filmem ale určitě to není nic co bych potřeboval vidět znovu. Na rozdíl od Babadooka. Váhal jsem mezi 2-3 hvězdama ale nakonec se přikloním ke slabší 3 hvězdě. Ikdyž ten "dojemnej" konec si mohl J. Chase odpustit. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na záver dňa sa mi začína "dariť". Pekne som si to naplánoval. "Come Play" je totiž opätovne veľmi vydarenou, atmosferickou ducharinkou, ktorá ma napodiv omnoho viac vtiahla do deja, ako nedávny "Z", z ktorého podaktorí padali na kolená, ako miništrant pred farárom v spovednici. Hodnotenie v podobe "dvojky - trojky" pochopím, no "jednotka" je asi tak objektívna, ako zmysel celoplošného testovania nie len na Orave. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele

Opět naprosto průměrná duchařina s hlavním dětským protagonistou, která mi připomínala hned několik podobných kousků, třeba jak už tady psal ricci, nedávné ''Z''. Hororových prvků pár zafungovalo, monstrum je pěkné, ale neobjevné. Moc nevím, co k tomu více napsat, snad jen, že už je zbytečné točit dál tyhle typy filmů, když už je od sebe skoro člověk ani nerozezná. A taky že děti by neměly furt jenom čumět do mobilu. ()

Hillock 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak je možné, že v jiných hororech je krve jak z prasete, přesto mě tak nezaujmou jako tento na první pohled nenáročný horor, který má tíživou atmosféru, která mě pohltila. Nebýt jí, tak by to byl další nudný horor se spratkem, který si sám nedokáže utřít špinavou hnědku, v hlavní roli. Nevhodné pro autisty a epileptiky. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama