Reklama

Reklama

Dámský gambit

(seriál)
  • USA The Queen's Gambit
Trailer 2
USA, 2020, 6 h 35 min (Minutáž: 46–68 min)

Režie:

Scott Frank

Předloha:

Walter Tevis (kniha)

Scénář:

Scott Frank

Kamera:

Steven Meizler

Hrají:

Anya Taylor-Joy, Marielle Heller, Harry Melling, Bill Camp, Thomas Brodie-Sangster, Moses Ingram, Marcin Dorociński, Isla Johnston, Chloe Pirrie (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

V 50. letech v sobě mladá dívka ze sirotčince objeví mimořádný šachový talent. Její překvapivou cestu ke slávě ale komplikuje boj se závislostí. (Netflix)

Galerie (180)

Související novinky

Soudní spor šachistky s Netflixem pokračuje

Soudní spor šachistky s Netflixem pokračuje

30.01.2022

Minisérie Dámský gambit se stala jedním z největších hitů Netflixu, zvedla zájem o šachy a představila světu inspirativní postavu geniální mladé šachistky. Příběh s jasným feministickým laděním se… (více)

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

Netflix ovládl seriálové Emmy 2021

20.09.2021

Netflix všude, kam se jen rozhlédneš. Tak zhruba tak nějak to letos vypadalo na předávání slavnostních cen Emmy 2021. Oproti loňskému komornímu přenosu bez živé účasti publika se letošní ročník… (více)

Nadějná mladá žena vyhrála ceny AACTA

Nadějná mladá žena vyhrála ceny AACTA

06.03.2021

Včera proběhl 10. ročník předávání Mezinárodních cen AACTA, které uděluje Australská akademie filmových a televizních umění. Snaží se tak ocenit význačné tvůrce a jejich díla z uplynulého roku, bez… (více)

Byly uděleny Zlaté glóby

Byly uděleny Zlaté glóby

01.03.2021

V noci z neděle na pondělí proběhl 78. ročník udílení cen Zlatý glóbus a celý ceremoniál se z důvodu pandemie odehrával ve velmi úsporném duchu s minimem přítomných diváků a ze dvou lokací najednou.… (více)

Reklama

Reklama