Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kvůli osudu, který potkal jelena, neví Alina kudy ven z Kiriganovy slepé uličky. Jeho spojení s Vrásou navíc vyplave na povrch a je konečně jasné, kde se bere jeho moc. (Netflix)

Recenze (9)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejvíce prostoru dostal Kirigan. Jeho minulost byla fajn, ale pak to najelo na vlnu nepřetržitého žvatlání, rádoby vznesených proslovů a tíživých momentů. Nic ale pořádně nefunguje, protože z postav se po čase vykrystalizovaly jen figurky, které dělají stále to samé dokola. Jiskřičku naděje vždy přinese pouze Kaz a jeho parta. ()

Milano33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do popredia sa nám dostáva generál Kirigan a prostredníctvom flashbackov máme možnosť nahliadnuť na jeho backstory. Ukázalo sa, že nič nie je také čiernobiela, ako sa na prvý pohľad môže zdať, i keď sa trošku obávam, že z neho neskôr seriál spraví čistokrvného zlosyna. Snáď sa mýlim a bude sa i naďalej takto vykresľovať. Myslím si, že je len dobre, že dostal viacej priestoru na vykryštalizovanie jeho charakteru a motivácie. Plne chápem, že bytie a súcno pre grishy bolo v kedysi problematické. A neviem, či je to iba mnou, ale CGI toho jeleňa sa príliš nepodarilo. Každopádne, práve pomocou sily tohto mýtického tvora sa The Darklingovi podarilo ovládať Alinu. Medzičasom sme sa dočkali naozaj krásneho a pohnutlivého rozhovoru medzi Kazom a Inej. Kaz sa nám konečne emocionálne otvoril! ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Potesili vyjavy z minulosti a to, ako sa z Temnyj-ho stal ten, cim je teraz. Uz viem ako si domorodci, ci niektori extravagantnejsi medzi nami, vkladaju pod kozu rozne "telesa". :) Konecne celkom uchadzajuca cast. Opat nahodicka...vsetci zucastneni na jednej lodi. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. a předposlední díl 1.série. Alina se spolu s Malem vydává zabít jelena, ještě než se ho ale dívka rozhodne zastřelit, dá na své srdce a pokusí se jeho sílu získat šetrnějším způsobem. To však dá Alexandrovi čas na jeho zavraždění, a na zajetí obou utečenců. Později ve vojenské základně se Kiriganovi podaří získat si Alininu moc pod svoji kontrolu, její vůle je však stále svobodná. A Alina není ochotna za nic podlehnout jeho výhrůžkám či naopak svůdným nabídkám. Kaz, Jesper a Inej plánují utéct na druhou stranu vrásy opět přes vlak. Jenomže poté, co dojde k jeho výbuchu, musí vymyslet jiný plán. A ten spatřují v přeplutí na lodi, kde se nachází i Světlonoška a Temnyj. Naštěstí projdou kontrolou a dostanou se na palubu. Další kazovy plány směřují na získání Aliny až v Kribirsku, do té chvíle zůstává skupinka pohromadě připravena čelit jakémukoliv nebezpečí. Už víme, jak vznikla Vrása a jaký na ni něl Alexander podíl. 90 procent. ()

Reklama

Reklama