Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dlouhé pátrání po třetím umocňovači dovede Alinu s Malem k šokujícímu zjištění. Kaz se s ostatními vloupá do domu, kde na ně čeká smrtící past. (Netflix)

Recenze (5)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Alina a Mal se dostávají za pomoci Bagry do dávno zapomenuté jeskyně. Zde strávila stará žena své dětství, a zde se též nacházel i Morozov, prapůvodce vší temné magie, jíž vládne nejen ona, ale i její syn, Alexander. Právě Morozov je totiž jejím otcem, a i její sestry. Ta zemřela už velmi dávno, než se však tak stalo, dokázala oživit vesnického chlapce. Morozov ji po jej smrti probudil z mrtvých, a jak se jí rodili další a další potomci, došla řada i na Mala. To on je Ohnivým ptákem, potomkem Morozova. A Alina ho musí zabít, aby získala třetí umocňovač. V posledním okamžiku před svým koncem dokázala matka Alexandra useknout svému synovi ruku, aby ho oslabila a aby urychlila jeho umírání. Bohužel však marně, Temnyj dostal od svého věrného sluhy kusy matčiných kostí a ruku si zahojil. A ze vzpomínek, k němu doputovavší, zjistil, kde má svoji vytouženou zraň, Ohnivého ptáka, hledat. Díky Jesperovu současnému příteli, především jeho důmyslu, dokáží všichni, tedy Kaz, Inej, sám Jesper a pár vyslaný od careviče přežít.  Náš Fabrikátor k tomu všemu navíc dostane, co všechny Vrány hledaly. Inej se rozhodne obrnit vůči touhám po Kazovi, on sám zažije v halucinaci mučení od svého dávno mrvého bratra, a Nina se zase rozhodne nepolevovat v záchraně Mattiase. O něm nyní nepadla ani zmínka. 75 procent, díl o stupeň horší než předchozí dva. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to utrpení vůbec sledovat. Tahle řada se nepovedla a doufám v brzký konec celého seriálu. Nesympatické postavy, hloupý příběh. Je mi líto jen Bena Barnese, který si alespoň trochu zachovává důstojnou tvář v takovém hovně... ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě Wylan (Jack Wolfe) obdivuje opilování jedovatého durmanu zlomocného, ve skutečnosti se ale nejedná o durman, nýbrž o ibišek čínský (Hibiscus rosa-sinensis). (TurinMormeg)

Reklama

Reklama