Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alina je v šoku z toho, jakou cenu by musela zaplatit, aby jí připadla Ohnivákova moc. Kirigan připravuje armádu na nelítostnou bitvu grišů proti grišům. (Netflix)

Recenze (8)

momomoo22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toto bolo utrpenie....predfinálová bitka grišov a armady Také nneschopáctvo. Armáda bez schopnej strategie a schopností len utekala (ale vyďrž mali riadnu). To branenie, že postavím.sa dopredu....Nelogicka obrana. Grišovia o niečo schopnejší, ale ich taktika žiadna  sláva.   A cele to spasia Vrany. Chápem nutnosť zapojenia, bolo to fajn. Alina tam len pobehovala az sa aspoň  dotala k vráse. A tam zas pozornosť 0 bodov. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. a předposlední díl 2.série, prozatím patřící mezi poslední tohoto seriálu. Alexander se rozhodne plnou silou zaútočit, spolu se svojí armádou Grišů, mezi nimiž se nachází více žen a dívek než mužů a kluků, na polorozpadlý hrad, kde se skrývá Alina, Mal a Alexej spolu s dalšími, kdo mu stojí v cestě k neomezené moci. Zatímco jeho věrní v čele s nemilosrdnou vrhačkou ledových ostří úspěšně postupují kupředu, on sám se vydává do Vrásy. Tu posouvá přímo ke "své" Světlonošce, a vrhá tak na celou bitvu doslova temnou atmosféru. Sama Alina se mezitím snaží marně přesvědčit Mala, aby ho nemusela zabít. Musí přeci existovat i jiný způsob, jak získat jeho vnitřní sílu. Jak zničit vrásu, aniž by o něj musela přijít. Na něj v poslední chvíli přijde David. Stačilo by mu jen uříznout kus prstu a jeho kost vlžit do ní, nebo ne? A co třeba se ho jen dotknout, přímo ve středu Vrásy? To by taky šlo. Tento nápad dostala Alina a chce ho provést. Jenomže v okamžiku, kdy bitva končí, kdy řpichází Vrány a podaří se, přes těžké ztráty, zabít všechny Kiriganovy Grišy, přichází sám Temnyj a ukazuje jí, že tudy cesta nevede. Možná ho dívka zraní, ale on sám vážně zraní Mala. Toho, díky němuž by mohl získat tolik potřebnou sílu. Henya přichází o Davida. V Morně se snaží Pecca přesvědčit Mattiase, aby se přidal na jeho stranu. 75 procent, opět trochu slabší díl. Snad ztrátu dvou posledních dílů finále vyrovná. ()

Reklama

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednalo se snad o první epizodu druhé série, která se mi líbila. Produkční hodnota byla tak o tři levely výš než u předchozích dílů. Hudba stála za to, dokonce i akční scény či nějaké signifikantní momenty. Asi to nezachrání celou sérii, neboť ten děj je stále velice slaboučký, ale bylo to příjemné překvapení. Snad podobnou cestou půjde i finále druhé řady. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No co si budeme nalhávat. Epizoda asi byla drahá, ale dost hloupá. Plány všech nevyšly tak jak si aktéři představovali. Král vyletí do útoku úplně bez armády a bez ochrany. Vrása se posune jen tak, aby obránci byli lapeni, ale přesto zde bylo dost místa na ústup z lesa. Útok mágů ačkoli asi mocných byl naprosto hloupý. Nechali se obkličova, útočili po skromnu a byli naprosto bez strategie. Vrány to zachránily, ale možná až moc silní?  Hromosvody a pod. Skupiny se naprotsto zbytečně rozdělovaly. A závěr takový, že obětováním jednoho, mohli zachránit všechny. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky bitvě grišů to vypadalo jako fantasy x-mani...ale myšleno v dobrém. Tvůrci jsou šikovní a pokud bych měl srovnávat třeba s bitvou čarodějů v Zaklínači, vychází z toho Světlo a stíny lépe. V této epce se navíc protnou cesty Vran a ostatních a že to příběhu pořádně prospělo. Fajnové fantasy skorofinále. ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama