Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Alina se při bitvě s Kiriganem dostane do bezvýchodné situace a udělá osudové rozhodnutí, které změní její vztah k magii, ale taky její vztah s Malem. (Netflix)

Recenze (12)

FildasCZ

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší na seriálu a největší kliše je miluji tě. Děkuji za konec utrpení. A doufám, že třetí série nebude. A jestli jo, tak na kulisu u vaření poslouží něco smysluplnějšího. Male vstávej ty starý ožralo. Trochu matrix scén ke konci. Ninio potřebujeme slepíčí polévko bo má hroznou kocovinu. Dívěj se, co to přineslo. TO se tedy dívám. TO zní fakt absurdně. ()

momomoo22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Posledný  diel nič  moc. Všetko sa vyriešilo na začiatku dielu, kde záporak padol rýchlosťou blesku, ale očividne rýchle to bolo aj v knihách(knihu som nečítala, len komentáre ku knihám). Tak mohli to vylepšiť. Zvyšok časti pripravovali na ďalšou sériu. Rozdelenie Aliny a Mala nedava logiku. Mal o sebe nezaujímava postava, musí sa nájsť aby nebol nebol len podpora Aliny. Však  čo  na tom, že  sa milujú, tak odchádza a projekčne dostane pozíciu Kapitana na lodi. Vidíme bábsku silu...a končí to klasicky katastrou pre ďaliu seriu. ()

Reklama

patrik1177 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak záverečný diel 2. série ma dorazil. Seriál som sledoval ako čitateľ knižnej predlohy, a hoci v seriáli urobili oproti knihám veľa zmien, tak doteraz sa seriál aspoň v hrubých rysoch držal knižnej predlohy. Šok prišiel až pri tejto epizóde, keďže tvorcovia sa rozhodli vynechať podstatnú časť druhej a tretej knihy a zvyšok úplne nepochopiteľne pretvorili podľa svojich divných predstáv. Upozorňujem, že v knihách sú osudy hlavných postáv Aliny a Mala (a ďalších) po smrti Kirigana úplne odlišné od seriálového spracovania... zároveň aj zničenie Vrásy prebehlo inak. Preto neviem, či má zmysel vôbec sledovať prípadné pokračovanie, takže počnúc touto epizódou seriál doslova opľul a znetvoril knižnú predlohu. ()

Kimkong 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rychlé ukončení vrásy a hlavního padoucha. Prostě celé zápletky o kterou tu dvě řady šlo. Pak už dělení týmu. Nechápu proč se ústřední dvojice rozešla. Jedna skupina hledá otrokáře. Druhá chce zpravit zemi. A poslední vede bar. Vězení zbytečně natahované. Ten měl být venku už dávno. Teď na něj každý kašle. Vnik jakési drogy?  Sračka. Tad potud max 2 hvězdy. Ale poslední scéna paráda. Ten výraz v obličeji kdy si užívá novou moc. Nový temný. Vzkříšení si vybralo svou daň. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Děj se dal de facto zfouknout ještě v minulém díle, zbytek totiž byla nepotřebná vata a bohužel i lákání na další sérii, která snad nebude. První řada nebyla kdovíjakým zázrakem, ale furt se na to dalo koukat a zanechalo to ve mě nějaké pocity a otisk. Druhá řada je ale snad ve všem horší a stále přemýšlím, o čem měla pojednávat. Herecké výkony a vlastně i obsazení je úplně k pláči. Jsem rád, že jsem se prokousal až na a konec a třetí řadu už prosím ne. Pokud jo, tak nejspíš beze mě. ()

Galerie (44)

Reklama

Reklama