Reklama

Reklama

Nevidomá

  • USA Sightless
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Bývalá houslistka se zotavuje z napadení, po kterém oslepla. Podivné chování nových lidí kolem ní jí ale začne připadat krajně podezřelé. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Průměrný horůrek s pár zajimavými nápady. Tvůrcům se však celkem daří prodávat onu vtíravou nejistotu, která musí se ztrátou zraku přirozeně jít ruku v ruce... ehm. Normálně bych asi dal dvě, ale u filmu, během kterýho sem hodinu a půl imrvere svlíkal hlavní herečku očima to holt nejde. Už hledám všecko s Madelaine Petsch nejen na Netflixu a HBO. [Netflix] ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Co se zápletky týče, byla tak stupidní, až to bolelo. Jinak není vcelku co vytknout. Po řemeslné stránce velmi dobré, herci hráli jak o život, atmosféra správně ponurá, místy i trochu drama. Závěr mírně překvapivý, leč motivace pachatele poněkud vachrlatá. podruhé v životě si to už asi nepustím, ale i tak ty tři slabší dám. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Vzhľadom k nízkemu hodnoteniu a snahy "malých" tvorcov o niečo celkom originálne ohodnotím vyššie, než by bolo objektívne vhodnejšie. Popravde som na veci začal prichádzať až v momente, kedy sa vrátime niekedy po hodine k úvodnej scéne filmu a výsledok ma prekvapil. Nespoľahlivé rozprávanie je dané slepotou hlavnej hrdinky a niektoré momenty, kedy sa napríklad mení farba vtáčika v klietke na základe novej informácie, boli chvályhodné. Je ich tu viac a nakoniec aj tá pointa, o čo páchateľovi išlo, nepatrí medzi vopred odhadnuteľné. Asi je lepšie nechať sa unášať dejom, než premýšľať, ako sa veci v skutočnosti majú, potom môže film viac prekvapiť. Madelaine je výborná a napätie slušne funguje. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Bavila mě Madelaine Petsch v titulní roli a sem tam se podařilo Karlovi zahrát na strunu nejistoty, ačkoliv ledacos se dalo snadno vydedukovat. Nicméně vyústění mi prostě a jednoduše nedávalo smysl. Navíc čerství slepci, kteří se dokážou vypořádat s útočníkem, nejsou zrovna mým šálkem kávy. Celkově tu není nic, co by dokázalo výrazněji zaujmout. 30% ()

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Přes děsně pomalý začátek se to nakonec skvěle rozjelo. Pár slušných zvratů, které jsem teda já osobně nečekala (i když v tom, kdo je útočník jsem se nespletla). Nicméně jsem se i párkrát lekla, což se mi obvykle nestává. Atmosféra byla dost psycho, jako by nestačilo už to, že je hlavní hrdinka slepá. Uděluji čtyři hvězdy a za mě zbytečně podhodnocený film. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama