Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nezkrotný Chester Lee (Rodney Dangerfield) překypující sebevědomím jde požádat o dlouho odkládané povýšení ve firmě, které by mu umožnilo oženit se. Horlivě touží zavděčit se svému šéfovi a jeho ženě, a proto se dobrovolně nabídne, že se stane trenérem dívčího fotbalového družstva nazvaného “Berušky“, které firma sponzoruje. V družstvu je však jediná zkušená hráčka a zbytek jsou samí nováčci. Sezóna hrozí skončit katastrofou, a tak zoufalý Chester hledá pomoc u syna své snoubenky Matthewa. Zanedlouho přichází do družstva nová “Beruška“, kterou ve skutečnosti není nikdo jiný, než Matthew v přestrojení... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (9)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Rodney Dangerfield je klasický americký komik - strúha ksichty a snaží sa pôsobiť mlado v priemerných televíznych komédiách. Na druhej strane sa aj v tomto otrepanom príbehu "ku stene pritlačený chlapík dostane na starosť neschopný tím športovcov a dovedie ho k triumfu" občas zadarí vtipná situácia a ak nič iné v telke nejde, dá sa to pozerať. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Neškodná zábava! V detstve som si myslel že je to skvelý film, ale teraz už by som to tak nevidel. Z nostalgie tri hviezdy. 6/10 ()

cold 

všechny recenze uživatele

Americká blbina, která je občas vtipná. Nevím jestl ta nadsázka byla zaměrná nebo se to jen takhle režisérovi zvrtlo? ___ Divím se, že američané také natačí nějaký film o fotbalu, tedy socceru (jak oni říkají). ()

joelly01 

všechny recenze uživatele

Pred sto lety kdyz mi bylo 12 let tak asi spis jo, tedka ale teda rozhodne ne. A to ani ve stredu v poledne kdyz venku chcije a chcije a vy se doma krute nudite a nic nesmite, neb doktorka rekla ze docista nic delat nesmis. Takova krize. Asi porusim predsevzeti nepodporovat unterwassermany a odpolko kouknu na WTA Turnaj ve Stuttgartu jak to bude davat ta hanebna Sarapka. Ach jo. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

HDTGM. Priserna, priserna komedie, ktera dnesniho divaka dokaze tak akorat cynicky pobavit sexistickymi, rasistickymi, pedofilnimi a vubec prasackymi podtony. Zajimavy zazitek, divat se na neco takoveho v dnesni hyperkorektni dobe. ()

Reklama

Reklama