Reklama

Reklama

Komisař Rex - Série 1 (1994) (série)


Konečná stanice Vídeň (S01E01)

(epizoda)
  • Rakousko Endstation Wien (více)

Obsahy(1)

Při výbuchu nástražné pumy je v restauraci kromě mnoha lidí zabit i ruský zástupce ministerstva obchodu. Jenže během pronásledování útočníka přijde Rex o svého pána. Případem je pověřen komisař Richard Moser, kterého kromě vraha zajímá i osud Rexe. Ten teskní po svém pánovi a pokud nezačne akceptovat nového psovoda, je nebezpečí, že bude utracen... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vyborny pilot k memu oblibenemu Rakouskemu krimi serialu zajimavej pripad nastup sympataka Morettiho na scenu a at si kdo chce co chce rika genialni Rex a jeho hereckej vykon jak hral ten smutek po smrti puvodniho pana to byl zkratka vykon par excelence a Moretti si mne osobne tim jak Rexe zachranil hned na uvod ziskal bezva start do bezva serialu ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úplně tak na stejné úrovni jako celý seriál. Nechybí zde napětí, nostalgické, akční, napínavé scény a výborný Rex. Zázrak to není, ale nadprůměrná záležitost ano. 60% = *** ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Ak sa nemýlim - prvý televízny prípad, kedy Rex vzbudzoval v 90tych rokoch ešte nevídaný ošiaľ. Jeho slávu však doprevádzala neúspešná karikaturistická dramaturgia, ktorá okrem agitačných príchoviek starostlivosti o zvierat veľmi naivne domýšľala kriminálnu os epizód a stála na tejto ojedinelej výstrednej póze. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál, jedna z mých nejoblíbenějších kriminálek vůbec, začal vážně nádherně. Poprvé nás seznámil s týmem vídeňských kriminalistů pod vedením Richarda Mosera a objasnil nám, jak se seznámil s nejchytřejším psem na světě - vlčákem Rexem, který mu vždy stál věrně po boku. Celé je to hlavně vtipné a zábavné, ovšem užijete si tu i velké dávky dojetí a dostaví se i napětí. Báječný pilot k nejlepšímu německému seriálu, na který je vždy radost koukat. Lépe už to začít nemohlo. 85%. ()

vesper001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Smutný začátek jednoho velkého přátelství. Pro někoho schematické retro, pro nás pejskaře, co nedokážeme odolat psím očím o nic víc než moucha hrnci medu, se k Rexovi stále a rádi vracíme. I třeba po deseti a více letech, jako se to v současnosti stalo mně. ♥ Ovšem ani na Mosera není úplně špatný pohled… ()

MencaCZ 

všechny recenze uživatele

Hatit Komisaře vyloženě nebudu, na to na něj mám moc hezké vzpomínky. Bylo velkou módou ho někdy na konci devadesátých let sledovat a poté ho propírat v družině a myslet si jak moc velcí jsme, když můžeme sledovat tak "dospělé" seriály. Pravda je ale taková, že seríál je tak strašně moc úsměvný, že pro dospělého diváka dle mne moc nabídnout nemůže, stejně tak tento "pilot". ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Pekný film, ja ho beriem ako začiatok skvelého a úspešného seriálu "Komisár Rex". A buďme úprimní, aj keď tu možno viacerí dávajú odpad! tak každý tento film videl - no a to je cieľom tvorcov. Aby a tom zarobili :) - bohužiaľ je to tak a nedá sa im nič vyčítať. No a navyše mne sa tento film celkom páčil. ()

Jonatána

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Včera jsem viděla snad po dvaceti letech. Překvapivě mě uchvátil Tobias Moretti, který mě jinak nijak nebere  a Rex byl samozřejmě k sežrání (ta smutná očka u hrobu mrtvého páníčka! :-( Ten pejsan byl lepší herec než mnozí lidé.), takže normálně tři, ale za Rexe, Tobiase a nostalgii jedna další hvězda navíc. ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Solidní pilotní film k dnes již klasickému seriálu, jenž nikdy neomrzí. Vidět některé ještě v poměrně "mladém" věku je zážitek... A i když bych tomu skvostu dala plný počet hvězdiček, z odstupem času jednu odebírám. ()

tatka 

všechny recenze uživatele

Bože, to už je 20 rokov? Má to tak na dve a pol hviezdy, ale ten zlatistý opar rokov minulých, chrumkavý Moretti a roztomilý Rexík ....kľudne dám 3, alebo 4? ()

Reklama

Reklama