Reklama

Reklama

Komisař Rex - Série 1 (1994) (série)


Přines mi hlavu Beethovena (S01E12)

(epizoda)
  • Rakousko Bring mir den Kopf von Beethoven (více)

Obsahy(1)

Dvojice zlodějů ukradne z hrobu na vídeňském hřbitově vzácnou relikvii velké kulturní a historické ceny – lebku německého skladatele Ludwiga van Beethovena. Krátce předtím, než se na krádež přijde, je na hřbitově nalezeno tělo zabitého muže. V jeho bytě najde Rex skrýš s cennostmi z vykradených hrobů, ale vzácná lebka v ní není, neboť už ji její původní držitel, starožitník Kronhauser, stačil prodat překupníkovi. Vystopuje Rex géniovu lebku i vraha? (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavu nebo život! Náhodou pro mě docela podařenej díl u kterýho jsem se slušně pobavil. Jasně akce není zase až tak devízou tvůrců a některé další díly nabídly i podařenější přestřelky než tento, ale celá ta pointa, jak se sebou chtěli ti kriminálníci vyjebat navzájem je celkem v pohodě. I tady hodnotím vesměs kladně.75% ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když pominu debilní zápletku, tak kvůli té příšerné finální přestřelce na konci prostě musím dát odpad, nedá se nic dělat. Jo a zazní zde tak 120x slovo "hlava", to jen tak pro zajímavost. Měla jsem si dělat čárky.... ()

Reklama

Reklama