Reklama

Reklama

Komisař Rex - Série 1 (1994) (série)


Přines mi hlavu Beethovena (S01E12)

(epizoda)
  • Rakousko Bring mir den Kopf von Beethoven (více)

Obsahy(1)

Dvojice zlodějů ukradne z hrobu na vídeňském hřbitově vzácnou relikvii velké kulturní a historické ceny – lebku německého skladatele Ludwiga van Beethovena. Krátce předtím, než se na krádež přijde, je na hřbitově nalezeno tělo zabitého muže. V jeho bytě najde Rex skrýš s cennostmi z vykradených hrobů, ale vzácná lebka v ní není, neboť už ji její původní držitel, starožitník Kronhauser, stačil prodat překupníkovi. Vystopuje Rex géniovu lebku i vraha? (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když pominu debilní zápletku, tak kvůli té příšerné finální přestřelce na konci prostě musím dát odpad, nedá se nic dělat. Jo a zazní zde tak 120x slovo "hlava", to jen tak pro zajímavost. Měla jsem si dělat čárky.... ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavu nebo život! Náhodou pro mě docela podařenej díl u kterýho jsem se slušně pobavil. Jasně akce není zase až tak devízou tvůrců a některé další díly nabídly i podařenější přestřelky než tento, ale celá ta pointa, jak se sebou chtěli ti kriminálníci vyjebat navzájem je celkem v pohodě. I tady hodnotím vesměs kladně.75% ()

Reklama

Galerie (9)

Reklama

Reklama