Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Plodná fantazie tohoto španělského režiséra není divákům našeho festivalu neznámá. Ani v tomto filmu nezklame. Odráží se zde především jeho inspirace komiksovými příběhy a surreálnou absurditou. Mutanti teroristé unesou dceru ¨ bohatého magnáta. Skryjí ji na planetu špatné pověsti, která je obydlena pouze muži. Akce mutant je skutečně převážně plná akce a divák se baví především tím, že čeká, jakou nechutnost mu režisér zase předhodí. Ve zvláštní atmosféře občas i samotní hrdinové umírají tak nějak náhle, bez upozornění. Film nemá žádná pravidla a údajně nejoblíbenějším se stal muž se zdeformovanou tváří, který masakruje kohokoliv kdekoliv a neustále fackuje zdánlivě ubohou dívku. Nejslavnější se stala scéna krvavé svatby, nejcitovanější reklama na ovesné vločky obohacené LSD a nejsympatičtější postavou je mrtvé siamské dvojče. (Festival otrlého diváka)

(více)

Hrají

Související novinky

Britská herecká elita na stopě zločinu

Britská herecká elita na stopě zločinu

10.06.2008

Thrillerem The Oxford Murders s Elijahem Woodem v hlavní roli španělský režisér Álex de la Iglesia kdovíjak rozměrnou díru do světa neudělal, ale my ještě tomuto pošukovi přece jen dáme další šanci … (více)

Festival otrlého diváka III.

Festival otrlého diváka III.

09.03.2007

Již po třetí se ve dnech 13.-18. března na plátno pražského kina Aero vrací přehlídka filmového nevkusu, hnusu, ošklivosti, strachu i smíchu a bizarností všeho druhu v podobě oblíbeného Festivalu… (více)

Reklama

Reklama