Reklama

Reklama

Indio 2 - Vzpoura

  • Itálie Indio 2 - La rivolta (více)
Trailer

Amazonské pralesy. Plíce planety. Původně ticho, potom hučící obrovské stroje pesticidy, ustupující prales a masové vyhubování tam žijících Indiů. Zotročování. Člověk pracuje na ničení světa ve jménu pokroku. Marvin Hagler, seržant americké armády jde na pomoc svým indiánským přátelům. Ale jak se přesvědčí, je jich čím dál tím méně. Zbylé osady jsou spáleny a srovnány se zemí. Musí to skončit říká Marvin a začne partyzánskou válku s nepřítelem, která je ze začátku úspěšná. Pak se ale ukáže, že vybavení nepřítele je kvalitnější a boj se stává jeho jasnou záležitostí. Avšak Marvin a jeho přátelé burcují i další kmeny a nastává zvrat. Boj vrcholí mezi dvěma muži s různými názory na život, je to jako by boj dobra a zla. Kdo je vlastně vítězem...? (Q FILM)

(více)

Recenze (4)

whack 

všechny recenze uživatele

"Myslíš, že si vyhral? Po mne prídu, ďalší, lepší." "Tak dúfam, že po mne takisto." Boli posledné slová ex-poručíka Daniela Morella v prvom diely, tesne predtým, ako dynamitom uštedril poslednú ranu terorizujúcej korporácii. Druhý diel sa začína jeho vraždou. Seržant Jake Iron sa vracia do pralesa, aby prípad vyšetril a onedlho pokračuje v Morellových šľapajách, tentokrát už spoločne s domorodcami, ktorí sa medzitým vyzbrojili. Inšpirujúci odklon od reality - môžem si len priať, aby sa aj tým skutočným domorodcom podarilo získať ťažkú výzbroj. ()

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Toník opět nezklamal. Je to trasher, o tom žádná, ale jeho filmy (alespoň co jsem zatím viděl) neurazí, protože dokázal sehnat více peněz, než další italští kolegové a filmům vtisknout jisté kouzlo a punc profesionality. Zde je nám představena dlouho hledaná spojnice mezi Michaelem Jordanem a Lou Gossettem Jr., a sice Marvelous Marvin Hagler, který se postaví do čela rebelujících rudochů v průměrném dobrodružném špektáklu z džungle. Jen noticku na závěr, nesnáším, když v rámci gradace trvá závěrečný souboj nesmyslně dlouho. Zde se hora svalů a zelený baret postaví pupkatému postaršímu holandskému podnikateli, ale trvá mu to hodinu, než ho přemůže a to má dokonce několikrát namále. Připomnělo mi to Modlitbu smrti s Kosugim, kde Sho jak vycepovaný Ninja Assassin dostával půl hodiny na budku od hospodskýho rváče. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Opět donekonečna opakované téma ve stylu Sedmi statečných akorát tady jsou místo mexikánců rudokožci a nepomáhá sedm ale jeden. A ten to navíc nedělá pro prachy, ale spíše pro pomstu. Jednoduchý děj s rozumnou dávkou akce a všudypřítomným klišé. I když třeba ta vyžraná hospodská byla fakt hustá :-) ()

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Ani druhé pokračování mě svým zmetkovstvím neoslnilo,ikdyž na VHS jsem měl tu čest již před ix lety.Ale musím podotknout,že druhé pokračování je o fous lepší. ()

Reklama

Reklama