Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Píše se rok 2007. Osamělý analytik z Wall Street si všimne hrozivých výkyvů na trhu a jeho luxusní byt začne vykazovat stejně znepokojivý vzorec. (Netflix)

Recenze (2)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Uwaga! Cronenberg meets Kafka ?? F YOUU!Kdyby tohle viděl Cronenberg, tak na polskiego Režiséra pošle Vzteklinu! Film se až příliš dokonale snaží podobat Mouše, ale to zůstalo jen v příslibách ( těch východních samozřejmě). Hlavnímu hrdinovi se v bytě začnou líhnout mláďata Komárů až z toho vznikne jakýsi Artový Buttefly, kde se víc řeší ekonomika a víno, než cokoliv zajímavého a když už vypadalo, že by se to mohlo rozjet, tak to skončí v Mrtvé Zóně. eXistenZe filmu je neznámá a je to taková nuda, že jsem z toho málem dostal Shivers! Fail v dějinách filmového Hmyzu. Příběh 2/5, Akce 0/5, Humor 0/5, Násilí 0/5, Zábavnost 1/5 Hudba 1/5, Vizuál 2/5, Atmosféra 1/5, Napětí 1/5, Emoce 0/5. 1/10. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Ono to bola strašná volovina bez kúsku zmysluplného deja, ale napodiv sa to dobre pozeralo a celkom to zbehlo, tak za to dávam 2 hviezdy. Keby to bolo ešte aj nudné (čo nebolo), tak tomu asi strelím "odpad". ()

Reklama

Reklama