Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vergara se rozhodne odjet do Říma, aby se postavil své bolestné minulosti, kdy musel volit mezi dobrem a zlem. Požádá o setkání s papežem, ale čeká na něj také Santoro. V Pedrazu se kdosi chystá na návrat ze světa mrtvých. (HBO Europe)

Recenze (5)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To, co na začátku vypadalo jako do jisté míry zmatek, začíná pomalu krystalizovat. Jednotlivé články do sebe začínají zapadat pomalu, ale jistě. I když tempo je stále rychlé, děj se příjemně zklidnil a prostřednictvím flashbacků se dozvídáme, jaká tajemství ukrývá kněz, kdo jsou ti, co ho pronásledují, proč je třeba shromáždit všechny mince. A pak je zde papež, co vybral knězi svého důvěrníka. Nu, vskutku nikoho lepšího nemohl! A proč je nejlepší ukrývat se ve vězení nebo rovnou uprostřed války? Protože je tam nashromážděno tolik bolesti, že nepřátelé vás nenajdou. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z toho blivajzu, co doteraz predstavili, az na par spomenutych vynimiek, asi to najlepsie, co do scenara a putavosti. Asi dve tretiny trvania epizody som si fakt myslel, ze sa zmenil reziser. Vyjavy z minulosti, ako stretnutie s "vyslancom pekla", ci tiez starych znamych "bratov v kolari" bolo fajn. Aj atmosferou. Ramboknaz mal ine ruky tvl. ;) Az do chvile, kym zasa "zverolekarka" a miestny hlupak nedostali prim a divotvorna babicka zacala carovat. Odtial to uz opat slo limitne k odpadu. Lepsie dvojhviezdie. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato časť sa dosť vracala do minulosti, aby nám ukázala, ako otec Vergar začínal a prečo sa s neho stalo to, kým teraz je. Celkom nie je isté, či zlo si s ním len hrá( poukazujem na samotný koniec) alebo sa ho bojí a dúfam, že má aj prečo. Je to vynikajúca časť, s množstvom zvratov, flasbackou do minulosti a jednou veľmi vydarenou scénou zrodenia strašiaka a ešte slušnejším prerodom na človeka(sprcha). Ďalšia časť za 5*. ()

Zlajdaa 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díky tempu, které se v tomto díle zpomalilo, měly větší prostor postavy, jejich prožívání, jejich vztahy + jsme se dozvěděli něco nového z Vergarovy minulosti. Povedený konec nahodil návnady pro další epizodu, máme se na co těšit. ()

brasek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel bol na jednej strane veľmi pútavý, pravdepodobne asi najschopnejší z doterajších. Ovšem príbeh sa dostal na tenkú hranicu a bojím sa, aby sa zo seriálu nestala fraška. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama