Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vergara utíká před Santorem na poslední místo na světě, do války v Sýrii, kde je jeho život v ohrožení. Elena prchá s Roquem do Paříže, ale mince se k ní určitým způsobem vrací. V Pedraze se Paco chystá rezignovat, když přijde nový podivný kněz. (HBO Europe)

Recenze (8)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svatá válka rozhodně v napětí nepolevuje. Sex, smrt, samota. Zoufalství postav se stupňuje, utrpení je cesta k poznání. Mince se zjevila a vybrala si další daň. V noční můře se místo Freddyho zjevil..... ale bludiště bylo fajnové stejně jako rudé roucho... Počítám, že už odpadli ti, co seriál nepobrali, a pro nás ostatní nezbývá si počkat, jestli zvítězí Ďábel, a nebo ne. Přeci jen, dnes jeden nikdy neví a kněz nemusí být tím, kým je. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato časť je rozhodne najslabšia. Celkom som nepochopil, ako sa tam otec Vergar dostal a kde to vlastne je. I keď je tu niekoľko solídnych scén, vyhráva tá s červeným ruchom, tak oproti minulým častiam i tak ich tu bolo poriedko. A začína sa mi zdať, že sa tvorcovia dostavajú tam kde byt nechceli a to v slepej uličke. A nevedia sa z nej vobec dostáť. Uvidím, čo na to povedia posledné dve časti z tejto serie. ()

netahlo 

všechny recenze uživatele

Pro heterosexualni mensinu urcite zatim nejkoukatelnejsi epizoda. Pochopitelne kvuli odhalene Megan Montaner. Na Spanelku opravdu nadprumerne vyvinuta zabka. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S rychloposuvom a vypnutim lubovolnej hemisfery a akceptovanim vsetkych doposial prezentovanych blbosti bez otazok, to ide. :) A suhlasim s kolegom. Postelovy partner musel pri mileneckej scene s najkrajsou veterinarkou zrejme hodne drzat "hormony na uzde". Tak dokonala postava sa len tak nevidi. ()

Reklama

Reklama