Reklama

Reklama

Gongjo 2: Inteonaesyeonal

  • Jižní Korea 공조2:인터내셔날 (více)

Obsahy(1)

Severokorejský detektiv Im Chul-Ryung (Hyun-Bin) je vyslán do Jižní Koreje na novou misi. Jeho cílem je vůdce severokorejské zločinecké organizace Jang Myung-Joon. Im Chul-Ryung se tak znovu spojí se svým parťákem, detektivem Kang Jin-Tae (Yu Hae-Jin), aby mu pomohl tohoto zločince dopadnout. (HanzoBureshi)

Recenze (10)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Za mňa to je na rovnakej úrovni ako jednotka. Na začiatku a na konci sa dočkáme solídnej ale rozhodne nie guletrhajúcej akcie a medzitým je kopa vaty, v ktorej sa snažia o humor. Občas sa nejaký vtip zadarí, ale kľudne by som 30-40 minút vystrihol a o nič dôležité by sme neprišli. Akurát by to bolo oveľa svižnejšie. Ústredný prípad je tuctový. Záporák s tým smiešnym účesom nevzbudzuje rešpekt. Aspoňže chémia medzi ústrednou buddy dvojkou funguje lepšie ako minule. Naviac dostali do tímu aj tretieho parťáka. Krásavca Daniela Henneyho, aby bolo ženské publikum ešte viac namäkko ako z Bin Hyuna. Takže baby budú určite uspokojené. A pre chlapov je to ok jednohubka. 5/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

To, čo sa dalo povedať o prvom diele, sa v podstate dá povedať aj o pokračovaní. Z hľadiska scenáru a akčných scén nič prevratného (scenár miestami pripomína spíš B-čkové riešenia), ale trojica hlavných postáv to nejako drží pohromade. P.S.: Malá poznámka na Avengers vyčaril úsmev na tvár. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na tenhle sequel, ale nejsem až tak spokojen jako u jedničky a možná za to může i změna režiséra. Vizuálně je to opět samozřejmě na úrovni, takový ten korejský kvalitní standard, na který jsme všichni zvyklí, herecky super, k ústřední dvojici přibyl sympaťák Daniel Henney a povedl se záporák Jin Seon-kyu, který je dobře zapamatovatelný díky svému nezvyklému image. Akce je opět slušná, ale tentokrát ji je docela málo a hlavně ubyly pěstní souboje, což mě celkem mrzí, nový režisér má zřejmě radši přestřelky. Úvodní přestřelka v ulici je velmi intenzivní a dokáže nalákat, byť PG-13 ( což opět nechápu, proč JK natáčí akčňák s dětským ratingem) a poté následuje téměř hodinový klid, kde se film soustředí na děj, který mi nepřišel až tak zajímavý a humor mě opět hodně míjí, tomu na chuť u Asie nepříjdu nejspíš nikdy. Zlepší se to při finále, kde došlo na slibovaný fight, který měl naštěstí všechno ( pěsti i nůž) a patří k highlightu filmu, ale na vyšší hodnocení to nestačí. Bavil jsem se, je to fajn oddechovka, ale aby se mé chutě ukojily, musel režisér přidat na plynu. 65%. ()

HanzoBureshi 

všechny recenze uživatele

Když nemůžete bojovat s toaletním papírem, tak použijte plácačku! V podstatě se jedná o stejně zábavnou podívanou, kterou jsem zažil při jedničce, která obsahovala zkratkovitý děj. Bohužel v tomto ohledu je to tady krapet ještě slabší. Předtím tu byla mise, která obsahovala i slušnou osobní revenge záležitost. Zde se jedná jen o případ, kteří si tvůrci rychle vycucli z prstu, a naše hlavní postavy ho mají na starost, takže příběhově nic velkého. To je jinak asi všechno, protože zbytek je opět fantastická zábava, která obsahuje spoustu akce, vizuálu, humoru, cool momentů a atmosférou mezi postavami, kde se přidal ještě jeden borec navíc, takže jsem se bavil, je to sice hloupější, ale bavil jsem se. Mé hodnocení: 6/10 ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Gang je opět pohromadě Im Chul Ryeong (Hyeon Bin) je poslán po americké misi do Koreje, aby chytl zrádce strany a zajistil dost humusu pro hrdinný lid KLDR. Byl mu opět přidělen Kang Jin Tae (Yoo Hae Jin), ukáže se pochopitelně i Yoona. Novým přídavkem do party je Daniel Henney, jenž jako americký agent hájí své zájmy, než spojí své síly. Film má proti jedničce více vtipu a povedených vychytávek (geniální cameo střihne Kim Won Hae jako padělatel Sergej), akce je na velmi slušné úrovni. Ale něco tomu proti povedenému předchůdci prostě chybí. Není to tak třeskutě vtipné a správně propojené s akčními scénami jako minule, ta akční vypjatost a vtipná atmosféra jedničky prostě není. Měli nechat na režisérské stoličce původního tvůrce (Seong Hoon Kim). Ale přesto má film velmi povedené a silné momenty (přestřelka v NY, scéna v tanečním klubu), perfektní OST. Za mě 3,5 hvězdy, jeden z divácky nejúspěšnějších filmů minulého roku. Za pokračování bych se nezlobil... ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama