Reklama

Reklama

Nemrtví

  • Austrálie Undead
Trailer

Obsahy(1)

Rene sa po istom čase vracia do svojho rodného mestečka Berkeley, kde kedysi vyhrala v súťaži krásy. Na obyvateľov tohto malého, kľudného mestečka sa však zakrátko zosype spŕška meteoritov, ktoré zdá sa okamžite menia zasiahnutých ľudí na nemŕtvych. Rene pri strete s nemŕtvym prichádza o priateľa a útočisko nachádza na farme tajomného chlapíka s trojhlavňovou brokovnicou menom Marion. Nemŕtvi však nie sú všetko čomu musí skupinka preživších čeliť. Obloha sa zatiahne divnými mrakmi, atmosféra sa sfarbí do modra, začne nebezpečne pršať, ľudia postupne miznú a najhoršie na tom je zistenie, že sú oddelení od okolitého sveta vysokou stenou siahajúcou až k oblakom...

UNDEAD je nezávislý film bratov Spierigových, podľa ich vlastného scenára, ku ktorému robili aj špeciálne efekty. Film je viditeľne inšpirovaný rannou tvorbou Petera Jacksona. Bol nominovaný a aj získal pár cien na rôznych festivaloch a vďaka nemu si ich všimol Hollywood, kde dostali šancu natočiť ich ďalší film DAYBREAKERS (2008), tentokrát o upíroch a s veľmi zaujímavým obsadením. (petero)

(více)

Videa (1)

Trailer
Trailer
D: angličtina
01:33

Související novinky

Kapitán Blood ve vesmíru

Kapitán Blood ve vesmíru

04.08.2009

Včera jsme tu měli piráty karibské, dnes se střežte pirátů vesmírných. Studio Warner Bros. se rozhodlo natočit novou verzi klasického dobrodružství z roku 1935. Captain Blood byl jedním z filmů,… (více)

Jakubisko, třes se!

Jakubisko, třes se!

13.05.2007

...říká Julie Delpy, kterou známe především z dvoudílné konverzační romance Před úsvitem a Před soumrakem. Julie už několik let spřádá plány na film o Alžbětě Báthoryové. K němu si sama napsala… (více)

Reklama

Reklama