Reklama

Reklama

Na mašině kolem světa: Napříč Amerikami


Z Oaxacy do L. A. (E11)

(epizoda)
  • Velká Británie Oaxaca to L.A.
Velká Británie, 2020, 50 min

Obsahy(1)

Ewan a Charley narazí na kaktusový les a horkovzdušný balón při západu slunce před jejich cestou do cíle: Los Angeles. (Apple TV+)

Recenze (2)

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Před lety by se dalo říct, že byl odstartován trend. A to dva lidé jen tak jeli na motorkách po nějaké části světa. A postupem času se z toho stal v celku trend a především u nás. Uplynulo mnoho let a králové a otcové zakladatelé se vrací. A jedou si podél Jižní Ameriky. A vlastně je to zajímavé. Je nová doba, nový způsob dopravy a nová technologie na natáčení. Dohromady to dává důstojné pokračování legendárního žánru, který udali dva sympatičtí týpci. Doba je nicméně jiná a standarty jsou taky jindy. To neznačí nic špatného jako spíše něco klasického. Seriál neurazí ani nijak přímo neutěší. Nabídne jasně daný příběh, ve kterém není tolik karambolů a vše jde relativně v pohodě. Celé to evokuje stejnou atmosféru a prožitek, ale nejde o nic moc průlomového. Spíš to dobře funguje nostalgicky. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Záverečná epizóda nepriniesla v zásade nič extra. 20 minút sa točila okolo prípravy busu, následným čakaním na hranici a sentimentálnym príchodom do LA. Spolu s úvodnou epizódou najnudnejšie časti celej (inak podarenej) série... ()

Reklama

Reklama