Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ewan McGregor se shledá se svým nejlepším kamarádem, Charleym Boormanem, aby přehodnotili, co je v jejich životě důležité po vážné nehodě. (Apple TV+)

Recenze (3)

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná epizóda ostala verná svojmu názvu a sustredí sa výlučne na prípravy. Ewan je sympaťák, ale to ako nosí nábytok v Londýne a učí sa základy španielčiny nejak extra zaujímavé, aspoň teda pre mňa, nie je. Vo veľkých očakávaniach, čo ponúknu nasledujúce časti som povinný úvod zdárne pretrpel až do konca... ()

PMU 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je fajn, že jsou kluci zase zpět. Expedice na e motorkách.. no.. tohle a velký důraz na ekologii mi to trochu kazí. Ale jen trochu. Těším se na krásné záběry z cesty. Tak, můžeme vyrazit :-) ()

Reklama

Axident 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velké potěšení! Po skvělé první sérii (2004) a o dost horší druhé (2007, kde rušivě 'křenila' Ewanova manželka) tentokrát od Ohnivé země nahoru jižní Amerikou až do LA a to na prototypech elektro Harleyů s hodně nedostačujícím dojezdem na jedno nabití a taktéž doprovodem elektro prototypů terénních vozů Rivian. To znamená čeká nás spoustu trablů s nabíjením a v pravdě pionýrská dobrodružství v komplet původním složení! ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama