Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Macross Plus se odehrává v propracovaném světě Macross (v USA překřtěném na Robotech) a rozehrává komplexní příběh, kde nechybí efektní výbuchy, rivalita, umělá inteligence, láska a všechny ostatní elementy velkolepé podívané. Díky propracovanému příběhu, velmi kvalitní animaci a úžasné hudbě Yoko Kanno nadchne každého, nejen příznivce robotiky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

Vesman 

všechny recenze uživatele

Moje první čistokrevné mecha anime. Ze dvou třetin přijatelnější Top Gun a z jedné třetiny Ghost in the Shell, odproštěný od přílišného filozofického balastu. Samotný příběh není nic extrémně úchvatného, přesto mě však dokázal zaujmout, mimo jiné i díky zajímavému prostředí. Ke shledání dvou bývalých přátel, kteří se nenávidí a dívky, kterou oba milovali se nakonec přidává i něco mnohem důležitějšího...nejde o nic menšího než záchranu světa. Navzdory roku výroby je animace i dnes velmi kvalitní. Zvláště bojové scény jsou dobré, vše je tak rychlé že chvílemi skoro nepostřehnete co se vůbec děje. Dávám silné 4*. ()

strougy 

všechny recenze uživatele

Dějová linie s dvěma bývalými přáteli rozhádanými kvůli dívce není nic nového ani originálního , škoda že nedali větší prostor linii se Sharon , mohlo to být mnohem zajímavější . ()

Reklama

fr3ak 

všechny recenze uživatele

Nevím no, je to takové divné. Celý ten milostný trojúhelník mi přišel dost mimo, hlavně to rozpomenutí jedné z postav a uvědomění si svých skutků mi přišlo skoro až vtipné... Audiovizuálně jde však (hlavně s přihlédnutím k době vzniku) o naprostou nádheru. ()

Galerie (11)

Související novinky

MACROSS PLUS – japonský animovaný film

MACROSS PLUS – japonský animovaný film

07.01.2007

Pro ty, kteří již přečetli všechny knížky nadělené Ježíškem, a především pro anime fanoušky, kteří neví jak naložit s jedním z dlouhých lednových večerů, je tu konečně dobrý důvod proč vylézt z… (více)

Reklama

Reklama