Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive Owen ako nájomný vodič má previesť agenta so záhadným kufríkom (Don Cheadle) za každú cenu. Do cesty sa im ale vpletie helikoptéra, ktorá lieta nad nimi a snaží sa ich neprestajne zostreliť a zabrániť tak zásielke. (genetique)

Recenze (125)

Cival 

všechny recenze uživatele

Carnahan umí. Od první sekundy rachot jak se patří. Slabších pět hvězdiček, ale spolu s Follow to nejlepší z Hire. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Iñárritu dokázal svojí akční jízdě vtisknout myšlenku něčeho většího. Carnahan se pokusil o totéž, ale v jeho podání je to celé patetické až na půdu, a tudíž nevěrohodné. Akčně rozhodně super, forma vyprávění příběhu byla taky zvolena dobře, ale obávám se, že tenhle chlapík na víc nemá - viz Smokin' Aces, které si taky hrály na kdovíco, a taky to mimo akční scény nefungovalo. Přinejlepším 70%. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Dějově nejpřímočařejší (tzn. „na nic si nehrát a v závěru nešokovat“) a technicky nejrozumněji zpracovaný Hire. Režisér Carnahan stylově, ale zároveň přehledně, aranžuje skvělou honičku nádherného cabria s helikoptérou. Don Cheadle na sedadle spolujezdce sice má mít nějaký hlubší význam (tedy, obsah přepravní zásilky), ale síla myšlenky jaksi netlačí do ústraní bravurně zvládnutou formu. Nejprostší, ale o to krásnější Hire. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další díl povedené série, která dává hlavně na příběh a na akci nechává až volný čas, který zde je obsáhlý a dobře ztvárněný. Možná je také tento díl s nejvyšším počtem známých hereckých jmen, ale hlavně je to parádní jízda, která od začátku do konce nenudí i když na to má pouhých pár minut. --- 80 % --- ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Nejlepší reklama na BMW, kterou můžete vidět. Clive Owen nemá tolik prostoru jako v minulých reklamách, ale přesto s hereckým obsazením okolo sebe dělá divy. Pomáhá mu v tom hlavně Joe Carnaham, který dokazuje, proč je tak vysoce ceněný režisér. Perfektní peklo s "průhledným" záběrem, který však nic nezkazí a já bych si hned moc rád šel koupit BMW Z4, už jen pro ten pocit... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Stojí život jednoho muže za život tisíců? bla bla bla Clive Owen v BMW vs. vrtulník kdo vyhraje? Jeden z lepších Hire (i když oni jsou všechny skvělé). ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nuda; ani helikoptéra s Hummerom nespasia riedky (hoci hviezdne obsadený) dej s tajomným kufríkom a krvácajúcim Donom Cheadleom na sedadle spolujazdca. Američana Carnahana som mal rád odkedy som videl jeho špinavú kriminálku NARKOTIKÁ, ale zrejme to vtedy bolo len ono pomyslené šťastie. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nejnapinavejsi a nejakcnejsi dil serie Hire. Owen prevazi chlapka s tajemnym kufrikem, ktery neustale pipa a odpocitava cas, takze se logicky domniva, ze to je bomba, ale zaver je hodne prekvapivej. Vyborna hudba, honicka, prestrelka, vrtulnik a F. Murray Abraham - celkove jeden z nejlepsich dilu a muj druhej nejoblibenejsi dil. ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Carnahan drží silnou akční látku. HIRE: TICKER je dominantní akční podívaná s výbornou pointou. Zatím nejoblíbenější díl (nápad o srdci nemá obdoby). ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

BMW Z4 3.0i jede necestou možná ještě lépe než cestou, kulky přitom nijak neovlivňují jeho jízdní vlastnosti a já musím opětovně s potěšením konstatovat, že tato reklama svádí ke koupi vozu. Příběh mne taky bavil, ale představa, že bych ohrozil svůj život jenom proto, abych zachránil libovolného českého politika, mi připadá hodně směšná. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Zbytečně velkolepé průpovídky, ale jinak skvělá akce, především dobře režijně zvládnutá - neklídná kamera, její umístění, středně rychlý střih - bez šance na odpočinek. Pointa je taktéž hodnotná, jen škoda toho patosu... 8/10 ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Velmi povedený krátkometrážní snímek, který dokáže zaujmout zejména svou překvapivou hravostí. Stačí několik hereckých osobností k rozehrání složité partie připomínající pasáže prokládající jednotlivá kola u počítatčových her. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Jeden ze dvou absolutně nejlepších The Hire. Opravdu úžasný příběh, nezvyklé prolínání současnosti a minulosti, skvělé akční scény (je jich tu dokonce více..) a překvapivý konec, který opravdu má něco do sebe. Opravdu, téměř plnohodnotný thriller, který bych rád viděl jako plnohodnotný film. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Paraada! Mohli by urobiť aj celovečerný film, no myslím, že tieto krátke časti sú proste skvelé a veľmi dobre nabudené. Navyše ak majú hlbší zmysel ako tento! 95%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná jízda. Od začátku až dokonce. Záběry rozstřelováné silnice kolem jedoucího BMW Z4 jsou geniální. ()

Související novinky

Remake, plagiát a krásná blondýna

Remake, plagiát a krásná blondýna

08.12.2006

Reese Wintherspoon, šarmantní rodačka z Louisiany a nejlépe placená herečka součastnosti, se po své úspěšné oscarové kreaci ve filmu Ticker. Zlý výběr, nebo skrytý záměr? Uvídíme po premiéře někdy v… (více)

Reklama

Reklama