Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive Owen ako nájomný vodič má previesť agenta so záhadným kufríkom (Don Cheadle) za každú cenu. Do cesty sa im ale vpletie helikoptéra, ktorá lieta nad nimi a snaží sa ich neprestajne zostreliť a zabrániť tak zásielke. (genetique)

Recenze (125)

kitano 

všechny recenze uživatele

Na poli 9-tich minut sa divak moze najlepsie zasitit rychlym spadom a akciou. To The Ticker splnil dokonale. (9/10) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Akce (která je dobrá, ale na Wooa nemá) je zde hned od první sekundy. Vstupujeme do rozehrané hry, během které zjistíte, jak lze pomocí auta sundat vrtulník (ale nečekejte nic takového, co bylo v Smrtonosné pasti 4 :-)) a zamyslíte se, kolik stojí lidský život. Sedmý díl The Hire s českými titulky ke zhlédnutí zde. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Jednoduše nářez. Od začátku do konce se pořád něco děje. Akce je nadupaná a plná nápadů... Jednohubka i pro náročného akčně-filmového diváka. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně našlapaný Carnahanův příspěvek, ve kterém si to Clive rozdá s vrtulníkem a Don Cheadle je zde drsnější než kdekoliv jinde. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Carnahan začal hneď z ostra a až na konci vysvetlil o čo ide. A prekvapivo to funguje. Robet "T-1000" Patrick sa tu mihne len v dvoch ani nie sekundových záberoch. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně nejlepší ze všech dílků s neohroženým řidičem nabušených BMW Clivem Owenem. Již první záběry dokáží rozpumpovat krev v žilách efektním ostřelováním pasažérů ve sportovním autíčku, zbytek stopáže pak naštěstí probíhá v podobném duchu - dokonce se dostane i na několik dramatickým momentů. Robert Patrick a Ray Liotta příjemně překvapili svým mihnutím; jakto, že nejsou v titulcích :-)? ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Prokoukl jsem pointu, skoda. I tak je to dost v pohode, az na ten ulet s horicim ohnem za autem... No a jako tersnicka na dortu par vterin Raye Liotty jako agenta v cool brylich.. Tenhle filmecek je krome BMW jeste reklamou na stribrnou Nokii osmickove rady ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dostat do 8 minut akci, která nenudí, má tempo, rozvine příběh a stihne jej ukončit, to chce jistou zručnost. Joe Carnahan ji má. Tento krátkometrážní snímek je vynikající nejen díky Clive Owenovi (opravdu by se na Bonda svého času hodil, zde mě v tom utvrzuje), ale také kvůli velmi zajímavé pointě! ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Opět velmi kvaitní dílko, moje nejoblíbenější BMWčko v hlavní roli tomu ještě trochu přilepšilo... ()

HAL 

všechny recenze uživatele

Carnahanovi prostě krátké akční filmy sedí. Zatímco v Sejmi eso je spousta naprosto excelentních scén, ale pospojovaný dohromady tak debilním způsobem že jako celovečerní film celek propadá, na omezené ploše osmi minut je jeho Hire: Ticker vynikajícím a hlavně konzistentním filmem který si udržuje napětí i srozumitelnou naraci po celou dobu stopáže. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné, námět alá Kurýr, Clive perfektně ovládá kabriolet Z7 před smtící helikoptérou, kterou skvěle odrovná, retrospektivní scény tomu dodávají na napětí a zajímavosti. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Najlepšie natočená naháňačka (teda minimálne dorovnáva Frankenheimera) plná adrenalínu (ako Scott) s dobrým príbhom (ako Inarritu)... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadá na hodně našláplý díl ale později to docela zpomalý. Ale i tak se jedná o jeden z nejlepších dílů. ()

LaciLC 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=NfjOK-6c4Lk - Mojím favoritom v rámci Hire série je jednoznačne vec Star od Brita Guya Ritchieho, no Joe Carnahan to taktiež zvládol takmer na jednotku. Akcia je výborná, herci detto, ale stále sa nedokážem zbaviť pocitu, že niečo (málo) tomu chýba. Ničmenej, vďaka vyššie spomínaným aspektom sa to pozerá veľmi dobre. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

K akčním sekvencím nemám slov, protože jsou vskutku dobře udělané. Zato příběhově nejde pro mě o pětihvězdičkovou záležitost - pointa byla sice pěkná, ale to co ji předcházelo působilo místy trochu nudně. ()

anais 

všechny recenze uživatele

Další velice dobrý film ze série Hire. FIlm má opět neuvěřitelné tempo, trochu stylem připomína Scottův snímek Beat the devil. Jen ta pointa mě přišla poněkud moc závažná...na reklamu. ()

Související novinky

Remake, plagiát a krásná blondýna

Remake, plagiát a krásná blondýna

08.12.2006

Reese Wintherspoon, šarmantní rodačka z Louisiany a nejlépe placená herečka součastnosti, se po své úspěšné oscarové kreaci ve filmu Ticker. Zlý výběr, nebo skrytý záměr? Uvídíme po premiéře někdy v… (více)

Reklama

Reklama