Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive Owen ako nájomný vodič má previesť agenta so záhadným kufríkom (Don Cheadle) za každú cenu. Do cesty sa im ale vpletie helikoptéra, ktorá lieta nad nimi a snaží sa ich neprestajne zostreliť a zabrániť tak zásielke. (genetique)

Recenze (125)

poz3n 

všechny recenze uživatele

Skvělá pointa s kufříkem, na druhou stranu akční scény působily trochu jednotvárně. Když ujíždíte před střílejícím vrtulníkem, nejrozumnější je sedět v kabrioletu. 7/10 ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Z celé série krátkých snímků Hire pro mě nejakčnější, nejlepší, nejpřekvapivější a nejlépe obsazený. Clivu Owenovi role v minifilmech a reklamách zkrátka sednou! ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších dílů Hire s parádní akční honičkou BMW Z4 a helikoptéry, s přímočarým příběhem a velezajímavou pointou. Výborná režie, tradičně skvělý Clive Owen a v závěru potěší i přítomnost několika známých herců. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Carnahan natočil pasáž ako s akčného filmu, v ktorom funguje úplne všetko. Všetko je premyslené a prepracované a hlavne má to všetko nejaký zmysel. Vidno že druhá séria do toho buší na plné gule viacej ako tá umeleckejšia a komediálnejšia prvá séria. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Toto mě příliš nezaujalo. (asi proto, že výslednou pointu jsem odhadnul téměř okamžitě) Spíš pro svou patetičnost a zbytečnou snahu o vážnost. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tak tohle muselo mit z cele serie urcite nejvetsi budget, honicky, vrtulniky, prestrelky, Cheadle, Liotta, Robert Patrick (ten se tam skutecne jen mihne) atd. Je to naslaple, ma to spad, je to takova Hireovska variace na Bonda. 7/10 ()

erased 

všechny recenze uživatele

Promyšlený příběh, zajímavá forma, navrch zdravá porce patosu - typicky perfektní Carnahan. Bezpochyby nejlepší The Hire, který mě sice oproti třeba takové Star nedonutil běžet s vkladní knížkou k nejbližšímu dealerovi BMW, na druhou stranu je jedinný z celé série, který jsem si užil jako opravdový film. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Už úvodní titulky nenechají nikoho na pochybách, že půjde o akční pecku a taky, že opravdu šlo. Kulky svištěly vzduchem. BMW mělo za zadkem neodbytnou helikoptéru. Obsah kufříku mi vyrazil dech. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Táto časť ničím extrémnym z rady nevyčnieva. Maximálne subjektívne ale môžem tvrdiť, že je to najslabšia časť z celej série. Avšak na akčné zábery sa pozeralo viac ako dobre. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Lepší trojka za slušnou akci takřka bez přešlapů (člověk si ale říká, kolik asi může bávo schytat kulek z kulometu, než zdechne?). Hlavní myšlenka za obsahem dodávky mi svou „důstojností“ kapku kazí dojem. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

+3* reklamní série krátkých filmů na vozy BMW mě zaujala vysokou známkou a tak jsem pár nejlepších zkusil. V každém díle se dočkáte automobilové honičky a každý ze známých režisérů do něj vloží kus ze své typické filmařiny. Tento je dalším akčním kouskem, kde řidič pomáhá dovézt agenta s tajemným kufříkem na správné místo. Pointa zvedá kvalitu na silnější tři hvězdy. [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 3 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

najlepsia kompozicna stranka z celej seriee the hire, pribeh trocha ukrutne naschval moralisticky a naivny, co uz ale, S BMW Z4 Roadster na vecne casy za mier a nikdy inac. ()

Související novinky

Remake, plagiát a krásná blondýna

Remake, plagiát a krásná blondýna

08.12.2006

Reese Wintherspoon, šarmantní rodačka z Louisiany a nejlépe placená herečka součastnosti, se po své úspěšné oscarové kreaci ve filmu Ticker. Zlý výběr, nebo skrytý záměr? Uvídíme po premiéře někdy v… (více)

Reklama

Reklama