Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Clive Owen ako nájomný vodič má previesť agenta so záhadným kufríkom (Don Cheadle) za každú cenu. Do cesty sa im ale vpletie helikoptéra, ktorá lieta nad nimi a snaží sa ich neprestajne zostreliť a zabrániť tak zásielke. (genetique)

Recenze (125)

dANo 

všechny recenze uživatele

Našlapaný reklamný krátky film, v ktorom sa nenormálne veľa strieľa, jazdí vo veľkej rýchlosti a hlavne vyjednáva o obsahu kufríka... :o) Tento kraťas mi svojim obsahom pripomenul neskorší Carnahanov celovečerný film Smokin' Aces a nie len kvôli tomu, že v oboch hrá na strane zákona Ray Liotta. ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Dostat do 8 minut akci, která nenudí, má tempo, rozvine příběh a stihne jej ukončit, to chce jistou zručnost. Joe Carnahan ji má. Tento krátkometrážní snímek je vynikající nejen díky Clive Owenovi (opravdu by se na Bonda svého času hodil, zde mě v tom utvrzuje), ale také kvůli velmi zajímavé pointě! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nejnapinavejsi a nejakcnejsi dil serie Hire. Owen prevazi chlapka s tajemnym kufrikem, ktery neustale pipa a odpocitava cas, takze se logicky domniva, ze to je bomba, ale zaver je hodne prekvapivej. Vyborna hudba, honicka, prestrelka, vrtulnik a F. Murray Abraham - celkove jeden z nejlepsich dilu a muj druhej nejoblibenejsi dil. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Akce (která je dobrá, ale na Wooa nemá) je zde hned od první sekundy. Vstupujeme do rozehrané hry, během které zjistíte, jak lze pomocí auta sundat vrtulník (ale nečekejte nic takového, co bylo v Smrtonosné pasti 4 :-)) a zamyslíte se, kolik stojí lidský život. Sedmý díl The Hire s českými titulky ke zhlédnutí zde. ()

gezper 

všechny recenze uživatele

Dobří herci, slušná akce, vše servírováno jako 10min jednohubka, která si nehraje na žádnou složitost a jde rovnou k věci, byť ne všechno odhalí hned. A tak to má být. I když chlapci v helikoptéře jsou teda pěkný lamky. Říkal jsem si hned od počátku, kde na to rejža (v té době rozhodně nikterak známý) splašil rozpočet a jak se podařilo přesvědčit Owena aj. Ale ono je to vlastně "jen promo BMW". A to pak už vysvětluje vše. Dobře, že ho mezi plejádou ostatních 'director stars' oslovili těž. Můj první Hire, další rozhodně budou následovat. link na shlédnutí: [80%] ()

Zajímavosti (2)

  • Vozidlo, které ve snímku Clive Owen řídí, je BMW Z4 3.0i. (Listeroman)

Související novinky

Remake, plagiát a krásná blondýna

Remake, plagiát a krásná blondýna

08.12.2006

Reese Wintherspoon, šarmantní rodačka z Louisiany a nejlépe placená herečka součastnosti, se po své úspěšné oscarové kreaci ve filmu Ticker. Zlý výběr, nebo skrytý záměr? Uvídíme po premiéře někdy v… (více)

Reklama

Reklama