Reklama

Reklama

Zanka Contact

  • Maďarsko Zanka Contact (více)
Francie / Maroko / Belgie, 2020, 125 min

Obsahy(1)

Temné podsvětí Casablancy plné nočních klubů a nevěstinců osudové lásce nepřeje, ale přesto ji někdy zplodí. Padlou ženu Rajae a ďábelského bývalého rockera Larsena svede dohromady autonehoda. Jejich společným příběhem je nevyřčené trauma a spasitelem rokenrol. Larsenova kytara potažená hadí kůží a Rajaein nebeský hlas by pro ně mohly být vstupenkou do ráje, kdyby jim v cestě nestály jeho drogové vize a její hudbou posedlý pasák. Jedinou nadějí je opustit tohle divoké město. Existuje však cesta ven z šíleného marockého světa, kde se to hemží sadistickými policisty, jedovatými hady, metalovými koncerty a novodobými Amazonkami s brokovnicemi? Pro punkového Romea a Julii se odpověď možná skrývá v písni, kterou společně vymysleli a složili – Zanka Contact. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

kajas 

všechny recenze uživatele

Bohužel mě totálně minul jak hudební žánr, kterému se věnuje hlavní hrdina, tak i celý příběh odehrávající se v prostředí marocké prostituce. Po nadšeném aplausu v kinosálu Pupp ale věřím, že si film svoje diváky najde. ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu jsem dlouho nedávala šanci.Chyba.Jako v předešlém i tady bylo všeho akorát jen toho násilí bylo krapet víc.Ale byly i humorné pasáže.Krátké hlášky ale vystihly jednu etapu života Larsena. cituji: "Importuju do žil heroin a exportuju zvratky".Hudba tady byla jen okrajová záležitost.Spíš šlo o život v bahně a jak se z něj dostat ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama