Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Každý chce milovat a být milován. Francouzská hořkosladká komedie.  Číšník Antoine je zosobněná laskavost a nikomu nedokáže nic odmítnout. Jednoho dnes narazí v parku na zoufalého Louise, který se chce oběsit. Antoine mu jeho úmysl rozmluví a rozhodne se mu pomoci. Do té doby žil Antoine jistým, radostným životem a vše se mu dařilo. Ale příchodem Louise, který se nějak nemá k odchodu, je v jeho životě najednou všechno jinak. Dokonce i v lásce ztrácí svou jistotu. V hlavních rolích této milostné komedie se objeví francouzské herecké hvězdy - Daniel Auteuil a José Garcia. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Komedie + Francie + Daniel Auteil. Člověk si řekne, sázka na jistotu. V tomhle případě je to ale jasné zklamání, kde pár scén je sice dobrých, ale zbytek je neuvěřitelný a nezajímavý průměr. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francouzi opět zabodovali. Naprosto vynikající romantická komedie, která si udržuje velmi příjemné tempo, odehrává se většinou v prostředí restaurace,což je mi blízké a všechny zůčastněné postavy jsou velmi sympatické. Tohle se povedlo a fanoušci Francie by si film neměli nechat ujít. 80% ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Ta trojka je ovlivněná asi magnetem, který má v sobě někde zabudovaný Daniel, jinak to byla opravdu jen slaboučce pocukrovaná trojka, kde jsem se snad trochu víc pousmála jen té scénce v restauraci, kde se všichni sešli a kdy hrál Daniel bezvadně nervního Antoineho, který se tam setkává s údajným dodavatelem. Celkem příjemné, relaxační pokoukání, nic víc.....ale hezká muzika tam byla, to ano. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Příjemná francouzká komedie. U filmu se moc smát nebudeme spíše jen usmívat. I tak můžu doporučit. Moc krásně se na to dívá a 100 minut uteče jako voda. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách nenáročná romantická komedie, která se vymyká americké produkci, ale i přes svou možná až zbytečnou délku, dokáže příjemně pobavit. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Vtipné, svěží, laškovní, typicky francouzské situace s dobrým hereckým ansámblem. (trnky Antoinovy, žalostný kukuč Louise, vnitřní krása Blanche) Tak jak nám život servíruje životní pohromy (bábinka mrcha) ve vzájemném soužití, stejně tak je podali hlavní číšnici zde. Nejdřív tě zachráním, platím za tebe, pečuju, lepím tvé milostné vztahy, abych tě následně nejraději zabil! :-) Já na bráchu, brácha na mě a logické vyústění "Dva nosáči tankují lásku" je na světě. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Další z Auteuilových povedených komediálních rolích plná humorných situací s hořkosladkým nádechem. Tři až čtyři, ale za Auteuile zaokrouhlení směrem nahoru. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Uděláte pro mě něco ??" - "Cokoli budete chtít.." - "Nechtějí mi dávat morfium.. Napojte mě na toho chlápka vedle !!" ;) ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Antoine (výborný Daniel Auteuil) je nesmírně hodný a obětavý človíček, jehož jediný problém je, že neumí říct důrazné „ne“. Při záchraně smolaře Louise (José Garcia) jde z maléru do maléru a čím víc se snaží situaci vyřešit, zabředává až po krk do vlastních problémů.. Přiznávám, že jsem se celý film usmívala na obrazovku a ten „karambol“ si užila.. Mimochodem moc pěkná restaurace a přepychový vinný sklípek.. ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Jaké je to kuře ?“ ----- "Mrtvé.“ ----- Navzdory celkem povedenému začátku se jedná o komedii, která mě minula s jasně patrnými známkami únavy, nic po sobě nezanechala a já nemám potřebu se za ní ohlížet. Nepřinesla mi žádnou extra velkou porci veselí a nevyvolala ani výrazně kladné emoce. Možná i proto, že jsem k oběma hlavním "hrdinům“ pociťovala mírnou nechuť, přes kterou jsem se nedokázala přenést. Ale milá Blanche měla evidentně jiný názor ... 2,5* ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Daniel Auteuil se tu proměnil v takového Zdeňka Svěráka ze Samoty u lesa. Sám by se rozdal, ale pro sebe a své blízké ... příjemná i někomu nepříjemná komedie, kterou vyzdvihuje především Daniel. ()

Hafran 

všechny recenze uživatele

Příjemná, průměrná francouzská komedie. Daniel Auteuil je sladkej, ale i tak z toho sám nemůže udělat něco na co byste si vzpoměli ještě za týden. ()

Tyny 

všechny recenze uživatele

Auteuil je velmi dobrý herec a tady se mi to akorát potvrdilo. Svěží francouzská komedie u které jsem se po celých 110 minut bavila. ()

Pollock 

všechny recenze uživatele

Dokázal bych si s naprostou jistotou představit kombinaci Pierre Richard&Gérard Depardieu a asi by se dostavilo jasných pět, ale i tak jsem se naprosto skvěle bavil. ()

Reklama

Reklama