Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šerif Jefferies se dostává do hledáčku dvojice svérázných detektivů z S.B.I. Ti za ním přijíždějí kvůli pochybnostem ohledně jeho výpovědi v případu nevyřešené vraždy, která se odehrála před několika lety. Nedávno totiž byla zabita další oběť podobným způsobem a detektivům se zdá, že šerif ví mnohem více, než říká. Což je svým způsobem pravda, protože to, co tehdy prožil v lese, se tak dlouho snažil v hlavě zahnat do kouta. Hrůzná pravda je totiž mnohem děsivější a fascinují, než se normálnímu lidskému chápání může zdát. (SOLOM.)

(více)

Recenze (4)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Někdy až nechápu, jak kvalitní můžou tyhle krátkometrážní překvápka být. Neskutečně poctivá práce ať už z hlediska kamery, hudby nebo výborného hlavního herce, kdy se daří budovat atmosféru už od začátku a film má skvělý nápad na to, aby z toho mohl být celovečerák. Absolutní pecka s drsným koncem a klobouk dolů před tvůrci. Nemluvě o tom, jak pozitivní ohlasy film sklidil na youtubu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela pěkně zpracovaný snímek, hlavně co se atmosféry a nočních momentů v lese týče. To kecání mezi šerifem a detektivy zas tolik záživné nebylo, ale jeho postupné vypravování, co tehdy v noci vlastně viděl, se mi líbilo. Závěr mi sice přišel poněkud odbytý, ale tak to je otázka názoru. Ta stvoření taky mohla být lépe zpracovaná. Každopádně nejlepší práci odvedl kameraman. Lepší průměr. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Šerifa vyšetruje dvojica agentov FBI ktorí spochybňujú jeho svedectvo v prípade vraždy spred niekoľkých rokov... ()

Reklama

Reklama