Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skorumpované oddelenie šerifa vo vidieckom horskom mestečku sa ocitne na pokraji rozpadu, keď do ich pochybnej činnosti zasiahne neúmyselný svedok. (m.a.t.o.)

Recenze (30)

kingik 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis a Jaime King  jsou společně ve špatnou chvíli na špatném místě. A musí čelit v lesním porostu horského zapadákova zkorumpovanému šerifovi a jeho dvěma zástupcům, kteří za každou cenu chtějí z cesty odstranit nepohodlnou svědkyni vraždy, která vzešla z jejich nekalého kšeftování s narkotiky. Nejsem z těch, kteří by oplakávali dříve zářnou Willisovu hereckou kariéru. Stárne každý, takže nemá smysl panikařit nad jeho propadem do béčkové kategorie v důchodcovském věku. Mimochodem, ani v té áčkové kategorii nenatočil vždy super film. Tentokrát ztvárnil předčasně penzionovaného a čerstvě ovdovělého policistu, který si po smrti své ženy přišel zregenerovat nervovou soustavu do chaty své neteře (Kelly Greyson). Ta je u policie dispečerkou a zanedlouho jí také bude hrozit nebezpečí. No a při svém rozjímání v tichu a klidu odlehlé krajiny narazí na fotoreportérku v ohrožení života. A hned se ujme její ochrany. Film působí vizuálně i hudebně podivně, kamera má popelavý nádech, hudební doprovod je poměrně netradiční, téměř neadekvátní, neb sestává z hudebních atributů country hudby, je řazen do několika pojmenovaných kapitol, což nefungovalo zrovna coby zajímavá a originální idea, má ale hereckou sestavu, co dělá vše pro to, aby debutujícímu, a tedy málo zkušenému režisérovi Mike Burnsovi, odvedla práci, na kterou si nebude stěžovat. K dispozici je hvězdička Lala Kent, která uniformě strážkyně zákona nedělá čest a je solidní mrcha. Jejího záporného kolegu ztvárnil zemitý Tyler Jon Olson a celou likvidační akci vede Michael Sirow. Vesměs se pořád něco dělo, zvolené prostředí odpovídalo nižším nákladům, občas se o slovo přihlásil i nějaký ten nelogický scenáristický karambol. Bruce Willis stíhá točit filmy za jeden den, kvantita přesahuje kvalitu, ovšem jeho plešatá aura ještě pořád nepohasíná, tak netřeba tento film zadupávat. 7/10 ()

Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden si říká, že už není kam klesat, a každé nové céčko s Willisem překvapí tím, že pomyslné dno je ještě hodně daleko. Pro mě osobně už se z toho stal takový zajímavý vnitřní experiment, kam tohle až může zajít. Out of Death je to nejhorší, co Willis natočil. A vtipné na téhle opakované situaci je, že důvody jsou opět trochu jiné. Out of Death už totiž ani nevypadá jako skutečný film, ale spíš coby práce nadšeného studenta, jemuž se náhodou povedlo ulovit do obsazení dvě větší jména. Celé je to až komicky snaživé, od rádoby stylizovaných záběrů a dialogů, přes jednotlivě uvedené kapitoly (to tam vážně je), až po digitální déšť (něco takového animovat je ryzí sadomasochismus). A do toho tradiční hra "poznej doubla", kdy Willis už tak sešel, že i největší divák-amatér zezadu pozná jeho náhradníka. Takže zase o něco hůř. Hořím zvědavostí, co přijde příště. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jebat Vyliže. Recenze nebude páč když napíšu, že je znuděnej a topí se v žumpě, tak to není nic co nevíte.0% ()

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Že Willis měl hotovo za jeden den mě nepřekvapilo, ale že celej "film" "natočit" trvalo dnů devět, to je asi tak o osum a půl dne víc, než kolik bych tipoval. Jestli máte doma třeba znuděný rybičky, tak jim to pusťte, jinak já osobně se skoro stydím přiznat, že jsem to viděl a ještě ke všemu celý. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Ak Brucovi nevadí, že si takto potápa svoju kariéru, je to jeho vec. Hovoria tu viacerí, že možno má obrovskú hypotéku, no vidím ešte dve možnosti. Je tu šanca, že producent Randall Emmett má na neho nejaké kompromitujúce materiály a tak ho využíva ako hlavnú hviezdu svojich céčkových akčňákov, aby ich nejakým spôsobom zviditeľnil. Alebo je tu ešte aj možnosť, že Bruce sa rád pozerá na kolekciu DVD-čiek vo svojom dome, na ktorých je možno vidieť jeho tvár. A ideme sa pretekať, kto si urobí takú kolekciu najväčšiu. Neviem. Každopádne "Out of Death" určite nebude filmom, ktorý si budú chcieť jeho fanúšikovia v budúcnosti pripomenúť. Produkčne je to absolútna pohroma. Nezvládneme urobiť ani len skutočný dážď a tak môžeme sledovať počítačom vytvorené kvapky, alebo počítačovú guľku vystrelenú priamo z hlavne, ktorá má urobiť 3D efekt (pokiaľ to niekedy bude v kine 3D, určite na to nechoďte). Postavy v tomto filme sú absolútna tragédia. Jaime King túto rolu totálne nežeriem. Ak by v jadre ostala tou vydesenou obeťou, možno by to dokázalo niečo priniesť, no potom sa z nej stane absolútna "Wonder Woman" čo je úplne mimo všetkého. Hlavný zloduch je nudný, Bruce dokopy nemá veľa času v tomto filme a z toho čo ponúkne je vidno, že jeho akčné časy sú už dávno niekde za zenitom. Okrem toho sú tu 2 veci, ktoré asi nikto nespomenul, tak to urobím ja. Soundtrack je tak neskutočne rušivý s tými všetkými country prvkami, ktoré sa tu nahádžu, že nechápem čo tým tvorcovia sledovali. A čo sa týka kamery, tak to celé pôsobí absolútne popolavo, kde vo filme absolútne absentuje nejaká farba. Asi to má pôsobiť vďaka tomu špinavšie, no dokopy to len pôsobí, že to bolo natočené nejakou nekvalitnou kamerou. Jediný, kto na mňa nepôsobí absolútne tragicky je asi Lala Kent, no realita je taká, že jej postava mohla byť využitá oveľa lepšie. Mohla byť tou, čo na konci bude "dobrou policajtkou", no miesto toho ju nechajú v strede filmu vykrvácať a potenciál postavy tak ostane zabitý. Občas je vo filme nejaký záber, kde som povedal, že tam bola nejaká kreativita (keď Hank vstúpi do Jackovej chaty, tak za ním môžeme vidieť ako Jack uteká preč do lesa), no reálne je to len nič neprinášajúci film, ktorého existenciu nikto nepotreboval. Hodnotenie: D- ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Bruce musí mať veľmi vysokú hypotéku, keď už berie aj toto. Hneď keď som videl plastikovú policajtku s napichanou hubou mi bolo jasné, že pôjde o veľmi drsný film. Keby že všetky modelky sa stanú fízlami, to fakt okamžite vymizne zločin z tohto sveta. Potom tam nabehla ďalšia primadona, ktorá vie ledva vyslovovať slová, ako sa jej tvár tiež pomaly rozpadala. Out of death je opravdivý derivát nejakého nepodareného lesného céčka. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Bruce Willis sa zopárkrát mihne vo svojom najslabšom filme, ktorý nemá ani len príliš zaujímavú zápletku a o hereckých výkonoch je asi zbytočné hovoriť, skrýtka film ktorému sa oplatí vyhnúť, pretože je to strata času. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Bruce přichází s další céčkovou slátaninou,jen tentokrát na place pobyl o něco déle,takže se ve filmu vyloženě jen nemihne a není tentokrát jen ksichtem na plakátu.Nic to ovšem nemění na tom,že dobrého,nebo alespoň průměrného filmu se už od něj nejspíš nedočkáme...20% ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Už několikrát jsem se přesvědčoval, že filmy s takhle nízkým hodnocením sledovat nebudu. Že prostě film s procentuálním ohodnocením 14 úroveň mít nemůže. Ale stejně se na filmy s mýma oblíbenýma hercema koukám. Tady navíc Willis je asi deset minut, hraje jako v posledních filmech, teda jak žehlící prkno, a zbytek komparsu je na pěst. Ovšem rozdíl mezi Dírou, kterou jsem sledoval( a nedokoukal) předtím, a touhle sračkou není v kvalitě, zábavě vůbec žádnej. Hovno jako hovno. 0%. ()

Lenka.Vilka odpad!

všechny recenze uživatele

Jamie King je fajn, proto jsem do filmu šla. Že to bude peklo mi došlo už během scény s policajtkou v autě. A nemá to nic společného, že jsem ve stejný den viděla film Hard Kill a už se mi z toho kačera dělalo blbě. Ta spí s kym? Tohle nikdo, pokud nechce vytvořit kategorii filmu zéčko, přece nemůže obsadit. Po úvodním šoku jsem se ale oklepala, nabrala síly na zbytek a s radostí dala odpad. Sorry, Jamie, není to ale tvoje vina. Tys na tom byla nelepší, ale voni ti to zkazili :( Update: beru zpět, už jsem si našla, s kym spí, takže chápu  ;) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Hele Bruci máš to zapotřebí tohle je taková sračka, že to musí vidět i slepý já nevím jestli jsi nemocný  na hlavu nebo si chceš dokázat, že dokážeš hrát i v kdejaké sračce, ale nechápu tě za tohle si nemohl dostat ani moc peněz  . Ženská jde vysypat popel z urny svého fotíka do lesa tam narazí na zkorumpovanou policajtku co obchoduje s dealerem drog co ho  pak zabije tak to natočí a ona ji ještě s    kumpány honí. Takhle to nezní špatně problémy nicméně jsou ta policajtka je absolutně neschopná a hned v  2 scéně přijde o bouchačku nejen, že si ji nedokáže najít, ale pak ji nahání beze zbraně. Bruce (na jeho obhajobu objeví se hned na začátku) je zde tak 20 minut a nezmůže se na nic jeho pokec ve zhruba posledních 20 minutách je už vrchol bezradnosti jak režiséra tak jeho. Všechny 2 pachatele  sejme ta ženská a ten poslední se zabije ve vězení (to ani neukážou radši došly prachy) . Tihle producenti Emmet/Furla asi mají cekově Bruce rádi jelikož často hraje v jejich ´´filmech,, .  Už jen čekám kdy to Bruce dotáhne i do Asylumu. nebo si zahraje ve ´´filmech,, Marka Polonii to už bude asi jeho vrcholný pád.  P.s. Bruce roli v tomhle filmu dokázal natočit  za den (viz zajímavosti) už to je smutné.  P.s. 2 Když už v tom hraješ dám ti radu zkus si příště domluvit ať tě dají aspoň na 1 místo a není před tebou jakási Jamie King nevypadá to dobře. 0 procent ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy si říkám, proč na ty Willisovi filmy ještě koukám. Asi čekám, že se něco změní, ale ono nic. Furt ten samej hnůj ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Já u těchto filmů sakra nechápu jednu věc. Proč producenti, tvůrci, respektive celý štáb, který je evidentně tvořen kompletně jen samými neschopnými diletanty, po dokončení a před vysláním daného materiálu do světa neosloví někoho, kdo má všech pět pohromadě, nepustí mu to, a ten by jim pak sepsal všechny ty neuvěřitelný imbeciloviny, které se tam vyskytují, kterých si oni sami nejsou zřejmě vědomi, aby je pak měli ještě  čas třeba napravit, případně úplně přetočit, nebo minimálně alespoň nějak sestříhat, jelikož pak by nevznikali takovéto podobné hlouposti, které by ovšem ve výsledku zas až tak hloupými být nemuseli. Samozřejmě tím nechci tvrdit, že kdyby se tu v případě Out of Death dali všechny ty nelogičnosti, nesmysli a triviálnosti pryč, tak že by z toho vzniklo nějaké veledílo, ale když bych minimálně právě tyto hloupé a zbytečné elementy pominul, tak by z toho vzešlo poměrně svižné béčko, s výraznými a ne až tak mizerně hrajícími herci, a i s jednoduchou, nicméně v rámci možností docela funkční atmosférou. Jenže těch nechtěně směšných a nevychytaných chyb a situací je tu tolik, že to ve výsledku je spíš trapná parodie na akční thriller, než věrohodná naháněčka, ke které to směřovalo. Fakt, že to jinak celé stálo asi tak 150 dolarů je sice smutný, ale kolik vzniklo už filmů, které stály pár drobných, a dokázali zaujmout více než slušně, takže to bych až zas tolik nekritizoval, tudíž jen mohu zopakovat, vyhnout se to všem těm zbytečně nedomyšleným a nedotaženým scénám, jednalo by se sice o zatraceně lacinou, přesto ale důstojně funkční a nenudící podívanou, takto se tam něco dobrého ale hledá vážně dost těžko. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Bruce potrvdzuje, čo povedal v jednom z nových rozhovorov- že sa chce na staré kolená venovať hlavne rodine, herectvo je u neho momentálne na druhej koľaji a že on už netúži na pľacoch tráviť dlhé dni a týždne. A presne tak to aj vyzerá. Ako býva zvykom v posledných 2-3 rokoch Willisových filmov, je to natočené bez záujmu, invencie, s tuctovým príbehom, nevýraznými hercami (smutné že Bruce začína splývať s davom a jeho výkon je porovnateľný s ostatnými hercami) a akcie je veľmi málo a keď aj nejaká je tak nestojí za nič. 1* zase len zato, že niektorí vyslúžilí akční herci natáčajú ešte amatérskejšie a horšie filmy ako Willis. Ale klesnúť hlbšie sa dá naozaj už len o veľmi málo. 15% ()

b.dragonfly 

všechny recenze uživatele

"Kvôli komplikáciám s koronavírusom trvalo natáčanie celého filmu iba deväť dní." Tak to bylo tedy sakra znát! Bruci, takhle ne.. Snad ti korona nevlezla na mozek, protože to by odpovídalo výsledku filmu. Jaime King, která hraje neschopnou blbku, co jde na trek vysypat tátův popel, ale bojí se i deště, ovšem na konci se stane ostřílenou drsňačkou! Willis si tam amatérsky štěkne párkrát a zbytek totálně nesympatické pitomé postavy, nehledě na příběh. Ztráta času, 1*/5. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľa pozitívnych vecí o prvom filme režiséra Mikea Burnsa sa nedá povedať. Od samého začiatku je vidieť, že tvorcovia nemali veľké ambície, ani z hľadiska štruktúry filmu (napríklad úvodná sekvencia „náhodných“ scén z filmu, ktorá je absolútne zbytočná). Scenár ledva stojí na nohách, vedenie príbehu je na nízkej úrovni. Z hereckej stránky taktiež nie je možné povedať nič povzbudzujúceho. Jedna veľmi malá hviezdička pre Jaime Kinga za jej (hereckú) snahu. P.S.: Bohužiaľ, herecký pád B. Willisa pokračuje ďalej. Osobné hodnotenie: 51% (*) ()

rublik05 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak takhle teda ne, pane Willisi, to bychom si nerozuměli. Sotva si trochu napravíte reputaci s Midnight in the Switchgrass, hned si ji zase pokazíte touto odporností, která ve všech ohledech připomíná parodii, navíc hodně špatnou. Už jen to rozdělení na kapitolky je úplný úlet. Film totálně potápí absence smysluplného scénáře, neboť zde nic nedává smysl, všichni se chovají jak smyslů zbavení, včetně samotného Willise, i jeho postava je naprosto tragická, jde vidět, že na kvalitní herectví už definitivně rezignoval. Vizuál je díky podivnému kamerovému filtru extrémně odpudivý, vlastně jsem po celou dobu nenašel jedinou věc, která by mě něčím zaujala. Otřesný zážitek, určený jen pro ty nejodvážnější. 0/10. ()

Reklama

Reklama