Reklama

Reklama

Make Me a Sandwich

Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2019, 3 min

Režie:

Denman Hatch

Scénář:

Denman Hatch

Hrají:

Anne Shepherd
(další profese)

Obsahy(1)

Marcy a její manžel žijí v neustálém pozdvižení. Marcy musí pořád a pořád dokola dělat sendviče. Jak dlouho snese manželovo týrání, než se definitivně zhroutí? (Alfréda)

Recenze (10)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt pecka ! Nenažraný manžel týrá svou ženu tím, že po ní neustále chce sandwiche,dokud jí z toho nerupnou nervy a celá situace opravdu skvěle vygraduje. Finální scéna je šokující a správně nepříjemná. Líbilo.8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak teda nic moc. Nečekal jsem zázraky a taky jsem nic nedostal. Ženská co poskakuje svému starému, jak ON píská, možná u někoho vzbuzuje soucit, nicméně vyřešila to po svém, jen to mohlo být ještě krvavější a brutálnější. Obdobných kousků existuje ale celá řada a mnohé jsou na lepší úrovni. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

K 3 minútovú kraťasu dávať spoiler by bolo asi trochu piveľa, ale tak toto nemalo chybu...v niektorých domácnostiach to naozaj takto nejako vyzerá a potom sa človek nemôže čudovať že občas svet obletia správy o tom že v domácnosti žujú ľudia doslova s mŕtvolami... :-D. ()

Landauer 

všechny recenze uživatele

Luxus. Nějak jsem nad tím uvažoval, co to vlastně všechno má znamenat a najednou se přede mnou rozprostřel docela solidní složitý vztah. Je to super, když vás takový milý malý horůrek ponoukne k odkrývání širších souvislostí. ()

adamix 

všechny recenze uživatele

Ono je to skôr komédia, ale hororom je to vždy, keď tá stará pani natiera na toast majonézu a pridá k tomu šunku. Brrrr.... ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

I když víte, že něco je jinak, než vypadá, stejně vás to nakonec solidně praští do brady! Parádní pointa vtěsnaná do slabých třech minut. ()

Reklama

Reklama