Reklama

Reklama

Make Me a Sandwich

Krátkometrážní / Horor
Kanada, 2019, 3 min

Režie:

Denman Hatch

Scénář:

Denman Hatch

Hrají:

Anne Shepherd
(další profese)

Obsahy(1)

Marcy a její manžel žijí v neustálém pozdvižení. Marcy musí pořád a pořád dokola dělat sendviče. Jak dlouho snese manželovo týrání, než se definitivně zhroutí? (Alfréda)

Recenze (10)

adamix 

všechny recenze uživatele

Ono je to skôr komédia, ale hororom je to vždy, keď tá stará pani natiera na toast majonézu a pridá k tomu šunku. Brrrr.... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle je fakt pecka ! Nenažraný manžel týrá svou ženu tím, že po ní neustále chce sandwiche,dokud jí z toho nerupnou nervy a celá situace opravdu skvěle vygraduje. Finální scéna je šokující a správně nepříjemná. Líbilo.8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak teda nic moc. Nečekal jsem zázraky a taky jsem nic nedostal. Ženská co poskakuje svému starému, jak ON píská, možná u někoho vzbuzuje soucit, nicméně vyřešila to po svém, jen to mohlo být ještě krvavější a brutálnější. Obdobných kousků existuje ale celá řada a mnohé jsou na lepší úrovni. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

K 3 minútovú kraťasu dávať spoiler by bolo asi trochu piveľa, ale tak toto nemalo chybu...v niektorých domácnostiach to naozaj takto nejako vyzerá a potom sa človek nemôže čudovať že občas svet obletia správy o tom že v domácnosti žujú ľudia doslova s mŕtvolami... :-D. ()

Landauer 

všechny recenze uživatele

Luxus. Nějak jsem nad tím uvažoval, co to vlastně všechno má znamenat a najednou se přede mnou rozprostřel docela solidní složitý vztah. Je to super, když vás takový milý malý horůrek ponoukne k odkrývání širších souvislostí. ()

Miroslav.Zac 

všechny recenze uživatele

I když víte, že něco je jinak, než vypadá, stejně vás to nakonec solidně praští do brady! Parádní pointa vtěsnaná do slabých třech minut. ()

Reklama

Reklama