Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvanácti letech ve vězení se Eddie Palmer, bývalá středoškolská fotbalová hvězda, vrací domů a chce opět začít žít. Zanedlouho překvapivě naváže pouto se Samem, nezapadajícím chlapcem z problémové rodiny. Eddieho minulost však začne jeho nový život a rodinu ohrožovat. (Apple TV+)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

sidzej 

všechny recenze uživatele

Justinovi rola sadla. Keď je treba, vie nahodiť drsnú pózu a naopak keď má ukázať tú opačnú, emocionálnu stránku zvláda to rovnako dobre. Taká pohodová dráma o jednom nezvyčajnom priateľstve. Nie je to originálne, ani to neobsahuje žiadnu zapamätania hodnú scénu, ktorú by sme predtým nevideli inde. Ale dobre sa na to pozerá. Na jedno pozretie fajn.70% ()

bobstock 

všechny recenze uživatele

Nečekal sem, že to se mnou tak emočně zamává. Chlapík z dysfunkční rodiny udělal mladistvou chybu, po které přišlo nepříjemné uvědomění a začátku nové šance. Shodou okolností mu padne do starostí, krom sebe sama na svobodě po dlouhých dvanácti ztracených let v kriminále, jeden baculatý klučina s též dysfunkční ´´rodinou.´´ Klučina se na první pohled od amerického ideálu kovboje dost liší. Vše ale vynahrazuje opětovanou láskou pro ty, kteří se o něho v dobrém starají. Tvůrci rozehrávají citlivou hru o důstojný život děcka před pubertou, kterému svět nachystal ´´na růžích ustláno.´´ Civilním projevem natočená malá pocitovka z klasického amerického maloměsta. Skvělé herercké výkony tria Timberlake+Allen+Temple. 70% ()

Reklama

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Tohle mi fakt sedlo ... dojemné a krásně zahrané ... musím uznat, že J. Timberlake umí nejen asi i zpívat ale hlavně si myslím, že umí i hrát ... má dobrou mimiku a gestikulaci ... působí velmi přirozeně ... není to ten typ herce "rychlokvaška", co si myslí že umí hrát jen díky tomu, že je zvyklý na kameru ... viz debilové a neherci Diesel, "Rock", Šwarcík, apod. ... jo ... a prosím ... dejte tomu malému klukovi Oskara, ano ... ten si to plně zaslouží !!! ()

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Poučné pre tých čo sa nevedia zmieriť so záľubou alebo rovno s orientáciou svojho potomka. Vyzretým výkonom sa tu blysol Timberlake, u ktorého len čakáte kedy pokrčí podmienku a namieri si to späť do chládku a Juno Temple čoby večne sfetovaná maminka z karavanu, ktorej sedemročný syn svojim správaním pripomína skôr dcéru. Samotný klučina spočiatku vyzerá, že by ste mu ani nezastavili autobus (keď z neho vystupuje), ale čas všetko zmení a ako si k nemu nájde cestu Timberlake, rovnakú cestu s ním podstúpite tiež. Ku koncu som sa pristihol, že si prajem happyend, čo nie je u mňa tak celkom zvykom. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že je to šablona, která nijak zvlášť nepřekvapí, ale je to dobře napsané a příjemně zrežírované. Justin Timberlake herecky zraje, malej lehce weirdo kid je taky sympaťák a celá ta lehce ponurá atmosféra umolousaného amerického zapadákova se mi neohraje. Hraje Juno Temple někdy taky něco jiného, než protivné vyfetlo? ()

Galerie (3)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení snímku probíhalo od 9. listopadu do 13. prosince roku 2019 v americkém státě Louisiana. (Kuzmik)
  • Zatiaľ čo Sam (Ryder Allen), Palmer (Justín Timberlake) a pani Vivian (June Squibb) jedli svoju večeru s mäsovými guľkami a hovorili o výdavku v obchode, na začiatku scény mal Sam na tanieri jednu mäsovú guľku a malinký kúsok cestovín, potom keď pani Vivian povie Samovi, aby "zjedol svoju večeru", na jeho tanieri sa zázrakom objaví viac jedla. (Pat.Ko)
  • V roku 2019, kedy sa film nakrúcal, mal Ryder Allen, ktorý hrá mladého Sama, iba 7 rokov a bol to jeho prvý dlhý celovečerný film. (Weezy22)

Reklama

Reklama