Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. (Netflix)

Videa (32)

Trailer 1

Recenze (1 226)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Povězte mi, o co jde a pak řekněte, proč mi to říkáte." Optimismus americký prezidentky byl protivnej a  bavil mě. Kometa za půl roku zasáhne zemi a všichni zemřeme? Fajn. Takže nejdřív vyřešíme válku robotů, atak mimozemskejch civilizací a pak přijde na řadu kometa. Hned po volbách. Vždyť co to vlastně znamená, že bude zničená planeta? Zvedne se vlna tsunami, vybuchnou sopky a země exploduje? No a co? Hlavně že McDonald bude mít v akci velký hranolky za cenu středních. Nebude? Jak to? Ale o nic nejde, tak se budeme dívat na oblíbenej seriál, než ta blbost přejde. On nebude ani seriál? Tak já chci nový volby a prezidenta, kterej vlastníma rukama vychýlí kometu z kurzu. Stejně ji vypustili Rusové. Tady se demokracie ohrožovat nebude. Bronteroky na vás. Přeju každýmu, aby se u toho bavil stejně dobře jako já a aby mu neunikaly některý souvislosti, který evidentně unikly mě. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem algoritmem vyplivnutý schematický kus, který si zaplatil hereckou elitu světa. Dostal jsem ale naopak čistokrevnou satiru, která bez servítek ukazuje svět takovým, jakým momentálně opravdu je. Žádné přikrášlování, žádné emocionální vydírání nebo akční tornádo: jenom nastavené zrcadlo společnosti se všemi hodnotovými pokleslostmi a se vší korporátní chamtivostí napříč zdravému rozumu a volání duše. Naprosto nečekaný úkaz, který je z producentského aspektu odvážný a netypický - jsem nadšen. ()

Reklama

Pethushka 

všechny recenze uživatele

V posledních dvou letech si říkám, že dělat satiru musí být dost těžký, když ji realita často i předbíhá. Don't look up se ale velmi vkusně podařilo vysmát se dnešní době, ať už si to aplikujeme na cokoliv ze seznamu toho, co se teď děje. Všem, co si přečetli obsazení, je asi jasný, že herecky to bude při nejmenším v pořádku. DiCapriovu "sucharskou" roli jsem vyloženě potřebovala a ženy kolem něho mi ve většině sedly ještě o něco víc, než obvykle. Pro mě je to jeden z těch filmů, co vám vyloženě zlepší chuť a vy mu s radostí po sérii čtyřek napálíte pětku, protože tam konečně není žádné ALE. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem neomarxisticko - pandementní grétoagitku á la Netflus a přeqapive dostal docela milou a obecně trefnou satiru, takové Vrtěti psem krát 100 pro nové tisíciletí o tom, jak nám tu točí světem banda bezskrupulózních, nenažraných a mocichtivých politických impotentů, za jejichž nitky v zákulisí tahá hrstka sociopatických, ještě nenažranějších a virtuálními machinacemi ovatěných kokotporátních bilionářů s božským komplexem, přičemž všichni využívají pro účelové pasení přitroublého stáda dávno skoupená povrchní, mršinožravá masmédia a hlavně vox populi přitroublých dementizérů na asociálních sítích, dekádu pečlivě a cílevědomě budovaných přesně za tímto účelem. Karikatura MuskoJobse dokonalá, stoletá Blanšetka až neuvěřitelně nabalzamovaná a Rocco Sifredi alias Leoš di Obrna nade vši pochybnost potvrdil statut prkenného pornoherce. Jeho etuda vycáknutí v televizi byla natolik bezmimicky dokonalá, že ji dokonce na celé čáře trumfla i proslulá, a jako vždy zoufale kožená, lukostřelkyně z Hangrgejs. Každopádně nejpodařenějším vtipem na tom všem je, že něco takového zafinancoval a šíří další zkurvený bolševický kokotporát, svým zřetelně demagogizujícím obsahem cíleně programující debily ke kolektivnímu vědomí kokotporátního komunismu a kandidující na generálního tajemníka ústředního výboru. Patrně nějaké problémky na pískovišti, ovšem i tak kapku hovno do větráku, soudruzi! Samosebou se mechanismus tohoto příběhu dá v současnosti naroubouvat na cokoliv – od globálního homosexualizování přes negrofikaci až po fuj fuj republikány. Ovšem srovnávat stoprocentně anihilační kataklysma s maximálně 1,8 procentní chřipečkou, jak tu předvádějí ti nejbystřejší z nás, to je vskutku na okamžitou lobotomii a nesporným důkazem toho, že vše výše popsané funguje na celých těch 70 procent světových hlavovprdeláčů jako dobře namazaný manipulativní stroj. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $75miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $779,351▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA ║ Tržby za predaj DVD v USA ║ Taký remake Štvrtého proroctva, ale nie, katastrofická satira ako hovado ale ani nie moc vedľa by som povedal. Na ameriku akurát tak ušitá. Obsadenie fajn, aj keď možno DiCaprio a Jennifer Lawrence sa až tak úplne do daných úloh nehodia. Režisér Adam McKay ide stále svojím štýlom mimo mňa, kde sa podeli kvalitný režiséri. /70%/ ()

Galerie (181)

Zajímavosti (29)

  • Stylisté a kostyméři měli nařízeno, aby postava Randalla Mindyho (Leonardo DiCaprio) vypadala co nejvíce obyčejně a nejméně sexy, jak jen bude možné. (NiWi)

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Nominace na Oscara zveřejněny!

Nominace na Oscara zveřejněny!

08.02.2022

Jedna z nejvýraznějších hollywoodských ceremonií roku, tedy předávání prestižních Oscarů, se pomalu ale jistě blíží a dnes ve 14:18 místního času začal přímý přenos vyhlašování kompletních nominací… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama