Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva astronomové vyrážejí na mediální turné, aby varovali lidstvo před smrtící kometou, která se řítí přímo na planetu Zemi. Zdá se ale, že to nikoho nezajímá. (Netflix)

Diskuze

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

cernakus

jj, ale tentokrát slúžilo skôr k popisu primitivizmu kokota, ktorý do komentáru o asteroidovej satire zaplietol ešte aj lgbti (bože, to je kokot). 🙆‍♂️

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Jasně chápu, takové univerzální slovenské slovo. Něco jako americké fuck.

Aneb když "Do kokota, ty kokot, prikokoť mi tého zkokotělého kokota" znamená v překladu "Prosím kamaráde, mohl by jsi mi podat ten hliníkový ešus?" :-D 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Putin by zcela určitě nařídil ten šutrák sestřelit, protože na rozdíl od Amigos šutrák plný drahých prvků nepotřebuje. Ba by mu byly spíše na obtíž, protože by kurvy americký nekupovaly u něj ale brali to z toho šutráku;-). Takže asi tak, kokote.

Mimochodem, docela se mi to slovo líbí. Určitě to znamená něco jako "kámo", že? Protože jinak by jsi ho nepoužíval k oslovení jiných lidí, že kokote?!

na příspěvěk reagoval dr.horrible

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

punk_zero

jj, vodcovia neliberálnych krajín by to urobili inak. kim čong by sa obetoval pre svoj ľud, putler by zaňho chytil asteroid. ty si ale hlúpy kokot.

na příspěvěk reagoval cernakus

punk_zero

punk_zero (hodnocení, recenze)

Tento film poukazuje možno na skutočnú tvár tupcov ktorí vedú USA a iné liberálne krajiny. Zachránia sa len bohatí ktorí ťahajú v pozadí za nitky a možno aj takí ako senilný dedko Bajden, poradca prezidenta čo si myslí že je kôň a LGBTI komunita ktorá sa ,,vie,, rozmnožiť a tak zachrániť ľudstvo :D Ten koniec bol fantastický. Všetci zachránení vyzerali akoby ich niekto vysral na inej planéte. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

martinbucek

martinbucek (hodnocení, recenze)

Dan9K

mal si tam ale plynove gejziri na asteroide, takze ked otocis hlavu, je z toho vodopad.... tak okamzite chod zmenit armagedonu hodnotenie

na příspěvěk reagoval Dan9K

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

já jsem dal Armageddonu teda jednu hvězdičku. Nebyla tam snad ani jedna scéna, kdy se padá skrz vodopád. A já když někde vidím žánr dobrodružný, tak očekávám, že tam bude scéna s vodopádem. To se jim teda vůbec nepovedlo. Nechápu proč to má tak vysoké hodnocení. Jen vyjadřuju svůj názor na film.

K Zemi hleď jsem dal dvě hvězdičky, Ten nemá žánr dobrodružný, takže nevadilo, že tam nebyl vodopád.

na příspěvěk reagoval martinbucek

ic

ic (hodnocení, recenze)

cernakus

Proč ten film není v žánrech společenská a politická satyra je celkem zřejmé, protože takové žánry tu neexistují. A nejen tady, pro filmy se prostě obecně ve všech distribucích používají zaběhlé kategorie a ta kterou požadujete prostě neexistuje.

A žánry co tu u filmu vypsané sedí náhodou velice dobře, nebylo to snad katastrofické? Vždyť byla (bez spoileru) v ohrožení celá plata, to je celkem katastrofa.

Stejně tak když to srovnávám s Armageddon nedá se na to dívat jinak než že v tom filmu zcela zapomněli na sociální stránku věci. To že se lidstvo čelem k problému spojí a bude táhnout za jeden provaz směrem k řešení je nesmysl. To víme nejen z posledních let, ale z celé historie lidstva.

Uživatel ic smazal svůj příspěvek.

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

mm13 , ic , TheDarKnig

No, jenže pánové, jak je film prezentován? Jako komedie, sci-fi, katastrofický. Nikoliv jako společenská a politická satira.

Pokud tedy je někdo zklamaný, že u katastrofického scífka nedostal druhý Armageddon, pak je zklamaný oprávněně.

Buchty a klobásy mají zde alespoň v popisu, že je dětem nepřípustný, takže argument s nimi neobstojí.

Je třeba si prostě zvyknout, že pluralita názorů znamená, že někdo něco co miluji nesnáší a jeho argumenty mohou být stejně relevantní a nebo i relevantnější, nežli ty moje.

na příspěvěk reagoval ic, ic

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

cernakus

Môžem len zopakovať, že to nebolo vyslovenie názoru, už vôbec nijakým spôsobom "legitímneho a v jadre správneho". To je ako obhajovať "názor" niekoho, kto si kúpi psa a bude si ťažkať, že nemňauká... ostatne si to ty sám v odpovedi smerovanej RonnieJamesovi veľmi dobre vystihol...

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

RonnieJames , mm13

RonnieJames:

Vysoké hodnocení to má ze stejného důvodu, proč ho mát ta nebetyčná "sci-fi" sračka Kosmo (seriál) (2016) 

Lidé hodnotí zcela jiný aspekt, než u toho očekáváš ty. Já to taky nehodnotil jako sci-fi nebo katastrofický film, ale jako absurdní komedii a společenskou a politickou satiru. 

 

mm13:

Jako fakt? To se tu už budeme urážet jen proto, že se nám nelíbí protivníkův názor, navíc zcela legitimní a v jádru správný?!

na příspěvěk reagoval mm13

RonnieJames

RonnieJames (hodnocení, recenze)

cernakus

já to bral spíše z pohledu žánru katastrofických filmů...ale bohužel tohle mě fakt nebralo, nechápu, jak to může míti tak vysoké hodnocení. Ale nikomu neberu. Když se to někomu líbi...každého věc... Jenom sem vyjádřil svůj názor na film. Hodně dlouho jsem se bránil kdejakým novinkám, až tomuto sem dal šanci, ale bohužel neuspěl u mě. Podle mě jde usa kinematografie po 2010tém roku dole vodou. 

na příspěvěk reagoval mm13, cernakus

RonnieJames

RonnieJames (hodnocení, recenze)

Hodnotím slovy Homera Simpsona: "To je ale pí*ovina!" 

Škoda času sledovat, kde jsou ty časy Armageddonu, Godzilly a pod.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

martinbucek

a to si fakt myslíš, ty hovínko, že tě jako někdo poslechl? To by jsi to musel napsat slušně. Pak by se to zvážilo. Prostě jen už nebyl důvod dál hippie2222 dráždit. Protože jsme se oklikou vrátili k jeho prvotnímu tvrzení, které mně namíchlo a tím celou debatu zacyklili.

Ostatně, kdyby jsi věděl, kdy držet hubu a nevyblil tento příspěvek, na který reaguji, tak bych tvůj dřívější  výpad zcela ignoroval. Ale pokud si musíš za každou cenu ego pohonit, tak to bez patřičné odezvy už nebude ;-)

na příspěvěk reagoval martinbucek

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tvl ty jsi pacient! Tos měl napsat rovnou, že jsi Putinův mopslík, a mohli jsme si celý to nedorozumění s pokusy o výměnu názorů ušetřit. Jedince, kteří jsou schopni Putinův odpornej režim jakkoli omlouvat (či dokonce obdivovat) a hledat nějaký "důvody" pro ty prasárny, co páchá ta kremelská svině a její poskoci na Ukrajině, nepovažuju za lidi. To jsou amorální zrůdy bez špetky lidství a nemá smysl s nima ztrácet ani minutu času, na to je život moc krátkej.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig , dr.horrible

když si někdo vezme do huby (no spíše klávesnice) to hovno, co jsi si vzal ty, okamžitě ukáže, že je argumentačně v koncích. Chápu. Ty prostě chceš nenávidět jen ty rusáky. Nebudu ti to už dále brát, v klidu si je nenáviď :-D

dr-horrible:

ano, už to chápu. Jistě, to jsem opravdu použil, abych tě pozlobil. Jinak slaboduchý lúzer budeš spíše ty. Ať už je Putin jakýkoliv, tak to dotáhl tak vysoko, jak to ty nebo já nikdy nedotáhneme. Mimochodem, právě jsi urazil 80% rusáků a k tomu drtivou většinu světového obyvatelstva. Z té vaší ulity zapomínáte na to, že svět a většina jeho populace není Pravá říše zla (SSA) s jejich vazaly, ale země jako je Indie, Čína, Latinská Amerika, většina Asijských zemí, Afrika... A tam všude má Putin mnohem více podpůrců než odpůrců. Asi to bude dáno tím, že nemají rádi Pravou říši zla a vidí konflikt Ruska a Ukrajiny tak jak je ve skutečnosti, tedy konflikt SSA a RF v zástupné válce na Ukrajině a do posledního Ukrajince.

Sranda je, že tvoje původní snaha urazit mně, vyšla vniveč, protože já zásadně nesouhlasím s tím, jak Putin celou krizi na Ukrajině, která začala (krize samotná, cesta k ní jde ještě dále do minulosti) pučem zosnovaným na rozkaz našeho lenního pána, našimi politiky před osmi lety, (ne)řeší.

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

cernakus

to je také jak robia malé deti. že mladý hippie povie mladému cernakusovi, že je debil, a on nato, pri všetkej invencii sveta, že “nie, to ty si!”  🤣

ps: putin je zakomplexované, fašistické hovno s napoleonským syndrómom, tak ako každý slaboduchý lúzer, ktorý ho podporuje.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To jsi dal dost jasně najevo ve tvém příspěvku 07.06.2022 14:17

Klameš tedy spíše jen sebe. Ale to je tak vždy, když se nedaří oddělit emoce od debaty.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

cernakus

Hm, jako Američané nadělali ve světě taky spoustu problémů a zla. Nevím, kde jsem napsal, že něco odmítám. Ale teď se bavíme o Rusku. Pozor na argumentační klamy :)

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

ok, budiž. Sice to není argument, u kterého by jsi uspěl u soudu, ale v podstatě s tebou souhlasím. Pak ovšem vidím zásadní morální vadu na tvém "charakteru", protože naprosto stejnou logiku můžeš aplikovat například na toho Bushe ml. Který mimochodem diktátorem byl de facto i de iure. V prvním období. A ty to aplikovat odmítáš ;-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

cernakus

"ten rozkaz byl vydán samotný Putinem. - bez jakékoliv pochybnosti, protože bez diktátora by na Ukrajině nebyla žádná válka. Všechno, úplně všechno, co se tam děje, jde na jeho hlavu. 

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig , TheDarKnig

No to musíš Američany nenávidět ještě mnohem více, ne? :-D 

Dej těch 10 příkladů. A jen aby jsi se zbytečně neztrapnil. Nestačí říci "mrtvý civilista v Buči". Musíš být nad jakoukoliv pochybnost schopen dokázat nejen, že se jednalo o svévolný akt Ruských vojáků (nikoliv nehodu nebo oprávněný smrtící útok), ale že tak jednali na základě rozkazu a ten rozkaz byl vydán samotný Putinem.

mnoho štěstí při sestavování těch příkladů ;-)

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

A Rusové mi jsou úplně ukradeni, dokud žijí v míru a pokoji s okolními národy. A ani teď nemám problém s těmi, kteří jsou jasně proti tamějšímu totalitnímu režimu a vraždění a věznění oponentů (novinářů, politiků) a samozřejmě ještě mnohem většímu vraždění a destrukci na Ukrajině.

na příspěvěk reagoval cernakus

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

100 příkladů lehce jenom za posledních pár měsíců od začátku speciální teroristické operace na Ukrajině.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

tvá snaha skrýt xenofobii a předsudečnou nenávist k jinému národu, za nenávist vůči osobě, která neudělala nic, co by neudělali níže zmínění američtí prezidenti, je směšná. Prostě to vybal na rovinu.

Mimochodem, nedal by jsi dohromady ani 10 důkazy podložených negativních věcí, které by jsi mohl Putinovi přišít. 100 příkladů by jsi nedal dohromady ani typu JPP.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Ne, častuji těmito pravdivými urážkami pouze bývalé agenty KGB, kteří za 20 let vlády už stokrát prokázali, co jsou zač. A teď válkou proti Ukrajině už odhodili veškeré zábrany.

na příspěvěk reagoval cernakus

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

06.06.2022 18:14

Častuješ takovými (nepravdivými) urážkami i Clintona, Bushe ml., Obamu, Trumpa? Nebo to máš vyčleněno jen pro ruského prezidenta (zvoleného nadpoloviční většinou všech voličů, tedy něco, čím se nemůže pochlubit žádný z výše uvedených amerických prezidentů, toliko k tomu diktátorovi)?

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

dr.horrible

zřejmě jsi si zaměnil mou osobu se svojí. Křičení nadávek a urážek bez jakéhokoliv hlubšího obsahu je spíše tvoje parketa, soudě podle toho, jak je střílíš v debatě o jisté Amber ;-)

Mimochodem je možné, že by Gladiator byl schopen s hippie2222 debatovat (diskuze je trochu jiný level, spousta lidí neví, jaký je faktický rozdíl mezi diskuzí a debatou a ve skutečnosti nemá kapacity na vedení diskuze, ale pouze debaty), těžko z jeho dosavadního projevu jakkoliv hodnotit jeho verbální, znalostní a kognitivní schopnosti. Mohou být teoreticky dostatečně nízké na to, aby hippie2222 stíhal (Gladiatore, toto není urážka, jen konstatování nejistoty).

na příspěvěk reagoval dr.horrible

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Kde přesně hippie urážel toho diktátora, teroristu, gangstera a masového vraha? Já vidím zmínku o Rusku jenom ve tvém příspěvku. 

na příspěvěk reagoval cernakus

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

cernakus

ty pôsobíš, že ťa v iq presahujú aj domáce zvieratá. pri modelovej situácii: ty, hippie a gladiátor v krčme, by tí dvaja diskutovali a ty by si na nich kričal nadávky.

na příspěvěk reagoval cernakus

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

Gladiator15

väčšina by ani neverila, že to existuje :D

nezjednotili by sa,  zjednotiť sa nevieme ani v eú. usa a čína by súťažili, kto asteroid zničí skorej a rusi by oboch sabotovali, lol

na příspěvěk reagoval Gladiator15

cernakus

cernakus (hodnocení, recenze)

Gladiator15

Toť otázka za milion. Bohužel již mnoho generací vznikají ve velké míře "charaktery", jaké vykazují individua skrytá za přezdívkami hippie2222 nebo dr.horrible. Jedná se o silně sobecké jedince s vírou v elitářství. Takoví jedinci by nejenže ke společnému dílu ruku nepřiložili, ale dokonce by takové dílo aktivně podkopávali.

Vše by záleželo na dvou věcech. Za prvé, kolik jich je. A za druhé, jak se s nimi vypořádat, než se začneme vypořádávat s tím hypotetickým šutrákem. V každém případě by to šutrák dost dobře vyřešil sám o sobě.

Související novinky

Zemřel herec Matthew Perry

Zemřel herec Matthew Perry

29.10.2023

Americký server TMZ přišel v noci s mimořádně tragickou zprávou – americký herec Matthew Perry byl nalezen ve svém domě mrtvý. 54letá hvězda Přátel, Studia 60 nebo Můj soused zabiják se zřejmě… (více)

Nominace na Oscara zveřejněny!

Nominace na Oscara zveřejněny!

08.02.2022

Jedna z nejvýraznějších hollywoodských ceremonií roku, tedy předávání prestižních Oscarů, se pomalu ale jistě blíží a dnes ve 14:18 místního času začal přímý přenos vyhlašování kompletních nominací… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

31.12.2021

Přichází den, kdy se každoročně obracíme na nejoblíbenější uživatele, aby se nám svěřili se svými topkami 3 filmů (a případně 3 seriálů) uplynulého roku. Od loňska je navíc doplňují i vybraní… (více)

Reklama

Reklama