Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se vypravíme do svérázné jihočeské vesnice Hoštice, abychom se setkali se známými postavami. Jedná se o rodinu Škopkových a její trable s připravovanou svatbou dcery Blaženy s Vencou Konopníkem. Všechno se zkomplikuje, když Blaženina zhrzená sokyně v lásce Miluna využije situace kolem nemanželské dcery živočicháře Bédi s někdejší instruktorkou autoškoly Gábinou a potvrdí živočichářovu lež, že dítě je Vencovo. Všeobecný zmatek, vyvolaný nesmiřitelným bojem Škopkových s Konopníkovými, ještě zesílí, když přijde zpráva, že televize chystá reportáž z místního JZD. V příběhu, plném bláznivých gagů, slovní i situační komiky, se setkáme i s dalšími známými - farářem Otíkem, pobožnou Cecilkou, zpívající paní učitelkou Hubičkovou, předsedou JZD, živočichářem Béďou a dalšími. (TV Nova)

(více)

Recenze (648)

superzurda 

všechny recenze uživatele

Velmi úspěšné pokračování prvního dílu, který má asi nejvíc hlášek. Mohlo být i pět hvězd, bohužel je tu ta trapná bitka na konci, kterou vždycky vypustím. ()

wesker 

všechny recenze uživatele

Nehodnotím objektivně ale silně zaujatě z pohledu československé klasiky a tvorby kdy se u komedií ještě dalo zasmát... Rozhodně tento film patří do Zlatého fondu české kinematografie... ()

ElisD 

všechny recenze uživatele

Jako exkurze do českých vidlí, lopat a problémů, které národ trápí super. Občasné fóry super. Postavičky super. Jakto, že celkově mi z toho ale vychází pěkná kravina? :) ()

NORDEN 

všechny recenze uživatele

Z úvodu je to ešte vtipné v polovici to už začína trošku nudiť, a tá záverečná bitka mi príde taká absurdná že je až trápna. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Nemyslet, vypnout a bavit se. Je to komedie a v rámci svého žánru zkrátka klasika. Nejlepší z celé série, hlášky už dávno zlidověly. Hlavně v tom proboha nehledejte umění, jde jen a pouze o zábavu. ()

SuzieS odpad!

všechny recenze uživatele

zatímco u jedničky jsem si říkala " to není až tak špatné" alespoň do první třetiny, u dvojky jsem se nudila už od začátku. Vtipy jsou neskutečně trapné, hrůza. Celou dobu jsem si říkala: proboha, co to má jako být? Přestřelka dvou rivalek, šlehnutí elektrickým proudem, andělé na poli. Nesmyslné, nevtipné a předlouhé rozhovory jako bonus, no neber to! ()

ariari 

všechny recenze uživatele

sranda, že si niektorí českí priatelia ani nechcú priznať, že práve tieto komky krásne v okolitých štátoch pobavia..aj keď absurdne, ale ukazujú taký výsos východnej Európy. Práve pre to sa máme navzájom radi...na to, že hodnotíte odpad, je zvláštne, aké obrovské množstvo ľudí sa to poponáhľalo zhodnotiť. ()

LCH 

všechny recenze uživatele

Nemám co vytknout....prostě skvělý nostalgický kousek, který si rád pustím znova a znova ! (100%) ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

… Vencóó, už máme to svatební oznámení, pojď se podívat, jak nám to vytiskli…“ Hrozný jekot a pištění, i tak může vypadat Troškova záliba ve výběru neherců. A pokud už angažuje herce, tak to není žádná hvězda. Dialogy jsou plné primitivního humoru s občasným vulgarismem. Celá trilogie je vlajkovou loďí televize Nova. ()

Veeria 

všechny recenze uživatele

Paní Růžičková byla herečka s velkým H.... dodala celé sérii její osobité kouzlo. :) Facky jsou pro mne nejmilejší z mnoha důvodů.... a hlášky jsou nesmrtelné :D ,,Tak já jedu, čáu....".....,,Si jedu, čau.....jim je všechno jedno...." :D ()

JoeSO 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl z celé série. Pro někoho to sice je nevýznamný obyčejný vesnický nudný humor. Ale já jako vesan říkám, že se mi líbí. Kelišová je bomba. ()

Willynka 

všechny recenze uživatele

Sladké doby, kdy ještě Troška nesmrděl recyklovanými kaměňáky. Po stovkách repríz se zřejmě stalo módní plivat na tuhle českou komediální legendu. ()

Reklama

Reklama