Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Opět se vypravíme do svérázné jihočeské vesnice Hoštice, abychom se setkali se známými postavami. Jedná se o rodinu Škopkových a její trable s připravovanou svatbou dcery Blaženy s Vencou Konopníkem. Všechno se zkomplikuje, když Blaženina zhrzená sokyně v lásce Miluna využije situace kolem nemanželské dcery živočicháře Bédi s někdejší instruktorkou autoškoly Gábinou a potvrdí živočichářovu lež, že dítě je Vencovo. Všeobecný zmatek, vyvolaný nesmiřitelným bojem Škopkových s Konopníkovými, ještě zesílí, když přijde zpráva, že televize chystá reportáž z místního JZD. V příběhu, plném bláznivých gagů, slovní i situační komiky, se setkáme i s dalšími známými - farářem Otíkem, pobožnou Cecilkou, zpívající paní učitelkou Hubičkovou, předsedou JZD, živočichářem Béďou a dalšími. (TV Nova)

(více)

Recenze (648)

zsh3 

všechny recenze uživatele

toto je naprostá klasika :-) scénu jak blažena dostane facku a převrátí na sebe lavor miluju :-)))))) ()

zimi 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl ze všech a hlášek je tam spousta, super jeden z nejlepších našich filmů, samozřejmě podle mě!!!!! ()

Terik88 

všechny recenze uživatele

Na tuto trilogii můžu koukat stále (což se o některých novějších komediích říct nedá) a vždycky mně to pobaví. A ty některé hlášky používám dodnes :-) ()

kreyson13 

všechny recenze uživatele

Pořád ještě pěkná, oddychová a na nic si nehrající letní komedie. Škopkovic familie a další figurky v akci. Proti jedničce už je to trochu horší, takový víc uřvaný. ()

FakyCB 

všechny recenze uživatele

Výborné a nezapomenutelné představení Heleny Růžičkové, která už tak výbornému filmu dodala ještě něco navíc. Film, který můžete vídat pořád dokola a stejně se při něm budete smát, jako kdyby jste ho viděli poprvé. ()

Harakiros 

všechny recenze uživatele

1989, bylo mi 10 let a blížil se jeden z největších průserů v krátkých dějinách Československa. V kinech se objevilo pokračování veleúspěšné komedie Zdeňka Trošky a já se na ni velice těšil. Na tehdejší dobu to bylo velmi zdařilé dílko. Nehodlám probírat, jestli je to ohrané, páč o tady vůbec neběží! Troška byl tehdy skvělý a lze říci, že šlo o jeho poslední solidní počin. ()

dominick123 

všechny recenze uživatele

Když vy břizolit tak my kachličky a když vy inženýrku, tak my...To se budete divit...No nechápu moc zdejší hodnocení, ale tak budiž no, ne každému se musí opravdová realita venkova líbit a ne každému musí tento styl humoru sedět, i když to vypadá z dnešního pohledu jaksi neuvěřitelně tak tohle je fakt českej venkov a realita vesnických vztahů se od té doby změnila jen málo kde. Prostě fakt česká klasika. ()

papez12 

všechny recenze uživatele

Experti co len z dovodu ze to je od Trosku to minuskuju jednou hviezdickou klamu len samych seba. Tato komedia je totalna absolutna klasika a kazdy raz ked ju opakuju ju pozeram. A preco? Lebo je to dobry film ! ()

kavon 

všechny recenze uživatele

V pořadí druhá komedie z trilogie slunce seno už nejní to co bych si představoval. První díl byl vtipnější. Tímto měl troška zkončit a dál už slunce seno netočit. Prostě česká klasika, která pobaví i po letech. Radši si ale pustím jedničku. ()

stargate17 

všechny recenze uživatele

Mnohem míň logický, ale ten urážecí humor je přesně moje kafe. Růžičková to furt drží, zbytek herců už tak dobrej není. Přesto jsem čekal, že to bude daleko horší. ()

Sabi63 

všechny recenze uživatele

Troškovy humorné scény nedají nikomu spát. Pokud se na tento film díváte, několikrát musíte záběr vrátit, a prohlédnout si to ještě jednou. Hodně věcí je samozřejmě nemožných, ale to dodá filmu jak sledovanost, tak zajímavá hodnocení... Každý díl z Troškových epizod je bomba... ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Farář Otík měl pravdu, hodina trestu je skutečně tady. Jen my nešťastníci netušili, že velký filmový satan tehdy stvořil teprv první kruh pekla. A zároveň poslední, který ještě lze vůbec nějak komentovat... ()

botka2 

všechny recenze uživatele

Každej to pomlouvá, ale zajímavé je, že se na ty díly pořád díváme dokola, různé hlášky jsou tak zažité, že je používáme prakticky denně.....já osobně se rád podívám vždy a najdu tam i kousek sebe :-) ()

andydufrsn odpad!

všechny recenze uživatele

Ubohost plná debilních uřvanejch postav, do které Troška evidentně promítnul svoje vzpomínky na dětství, nedivme se tedy, že z něj vyrostlo to co z něj vyrostlo. ()

clubland 

všechny recenze uživatele

Tieto komedie mozem pozerat zas a znova a zakazdym tam objavim nieco nove, nenasilne a pripominajuce mi stare, dobre casy :) ()

Reklama

Reklama