Reklama

Reklama

Vodouch

  • USA The Water Man
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Chlapec se vydává na záchranu své nemocné matky hledáním mýtické postavy, o které se říká, že má magickou léčivou sílu. (joss11)

Videa (1)

Trailer

Recenze (14)

misterz 

všechny recenze uživatele

Citlivé ženské dušičky by to aj mohlo baviť. Nič pre necitu ako som ja, alebo len možno som už tejto pointy vo filme prejedený.  Tiež film sám o sebe po obsahovej stránke toho veľa neponúkne, až na ten sladkastý patetický koniec, ktorý sa snažil byť originálny.... snaha bola, výsledok žiaden. Podpriemer. 40/100 ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ani jeden komentár k filmu ktorý nenaplnil očakávania. No nečakal som vôbec nič, rozbitý po včerajšiej noci som si spomenul že som rozpozeral nejaký náhodný film od netflixu s dabingom. Dorazil som ho až dnes. Takto, hodnotenie na csfd je dosť prísne ale už aj to rasové obsadenie bolo na škodu. Fantasy rozhodne nečakajte. 2* ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi, že Netflix poslední dobou svými filmy cílí na dětskou populaci a snaží se to dělat skrz fantasy motivy, což mě osobně docela těší. Místy jsem totiž i dost zvědavý, jak se s takovými náměty tvůrci poperou. Za Vodouchem stojí jedna rodící se rodinná tragédie. Jinak je to příběh o jedné mýtické postavě a o cestě za ní. Příjemný rodinný kousek, který má dokonce pár vysloveně hezkých scén a Alfreda Molinu, který filmu dodává osobní charakter. ()

monolog 

všechny recenze uživatele

Ta Netflixová rasová vyváženost už mi opravdu vadí. Cpou to úplně všude. Za chvíli se budu divit, když se ráno uvidím v zrcadle světlej. Jinak film je standardní dětská zábava s trochu smutnější nótou a koncem, který má překvapit, ale spíš naštve. To finále změnilo celý příběh z pohádkově fantaskní roviny v obyčejné rodinné psychologické drama, kterých už bylo natočeno milion. Občas jsou tam temnější scény, u kterých se děti docela potily. A prostředek je vyloženě nebavil. Chtělo by to prostříhat. Za mě už ne a děti řekly, že radši budou dělat úkoly do školy... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Pravdepodobne nebudete sami, keď základná myšlienka príbehu vám trochu pripomenie román Talisman od Stephena Kinga. Samotný „Vodouch“ je celkom pozorovateľným filmom, avšak krváca z mnohých rán. Príbeh je postupne budovaný, ale pred-záver a stretnutie s „Water Man-om“ je trochu spackaný. Dvojica mladých hercov Lonnie Chavis / Amiah Miller len miestami má medzi sebou tú potrebnú chémiu. Sympatická malá rola pre Alfreda Molinu. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama