Reklama

Reklama

Konečně s tebou

  • USA Then Came You (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Annabelle Wilsonová po 32 letech manželství s milovaným mužem Fredem náhle ovdoví. Po celou dobu žili na Nantucketu, provozovali železářství a každý týden chodili do kina. Annabelle sestaví seznam jejich dvaceti oblíbených filmů, prodá dům a navždy opustí život na Nantucketu. Na počest filmu Statečné srdce odcestuje nejprve do Skotska, kde se seznámí s temperamentním majitelem hostince lordem Howardem Awdem. Annabelle je okamžitě uchvácena a okouzlena silou a krásou skotské krajiny. Annabelle a Howard, dva naprosté protiklady, stráví jeden týden odhalováním tajemství, která nikdy nesdíleli, a naváží nesourodé přátelství. Povede to nakonec k jejich poslední šanci na lásku? Má to jeden háček: Howard se musí koncem týdne oženit! (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (7)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ne tohle je moje chyba, že jsem chtěl odlehčenej romaňták a ze všech možností na všech možných VOD si vyberu tu největší píčovinu, která je až křečovitě zatížená, nepřirozená a neskutečně tlačí na pilu. Tolik nepřirozené zamilovanosti  už jsem fakt dlouho neviděl. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Zásadně poklidný romantický snímek pro starší a pokročilé. Ne, jinak se pojmout nedá. Příběh prostý a tak jednoduchý, že jednodušší už snad být ani nemohl a k tomu chování postarších postav, nad kterými mladí diváci nebudou jinak než kroutit hlavou. Komedie to rozhodně není, ale úsměvné situace přítomny jsou. Ano. Jenomže ne právě pro mladé diváky, pro které je to prostě neuchopitelné. Cílovka tohoto snímku je tedy jasná. Co se týče scénáře, ten by lepší být mohl. Na minimalizaci postav sice není nic divného, ale dějství jako takové je na celovečerní stopáž ukrutně chudé. Tohle by nemohlo obstát ani na divadelních prknech. Ale zpět k divácké cílovce. Jim asi taková jednoduchost, jen tak pro osvěžení své duchapřítomnosti a zpříjemnění dne, zcela postačí. Takže televizní vizuální skromnost, kde i scenérie skotské krajiny nejsou využity, jak by mohly, příběh s dějem, ve kterém se dohromady toho zase tolik nestane, ale s koncem, jaký má u takového filmu být. Pro televizní vysílání postačující. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama