Reklama

Reklama

Playbook: Vítězné strategie


José Mourinho: Trenérova pravidla pro život (E03)

(epizoda)
  • USA José Mourinho: A Coach's Rules for Life
Dokumentární / Sportovní
USA, 2020, 35 min

Zvuk:

Jon Schell

VOD (1)

Obsahy(1)

Fotbalový trenér José Mourinho přizná, že ho v kariéře pohání neuvěřitelná soutěživost, zavzpomíná na bitvy s médii a odhalí, jak motivuje hráče. (Netflix)

Recenze (4)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Krátký, nepříliš objevný, ale zato vcelku zábavný dokument o legendárním trenérovi, jehož ukazuje jako kontroverzního frajírka v ranných trenérských dobách, zdatného manipulátora a zcela jistě velmi zajímavého člověka, od kterého se může kde kdo inspirovat co se práce s lidmi týče. Soustředěné, rychlé, ne příliš obsáhlé. Na 35 min akorát. ()

barny120 

všechny recenze uživatele

Príjemný dokumentárny snímok o jednom z najlepších trénerov všetkých čias. Získal trofeje, fanušíkov, a aj neprajníkov. Jeho cesta pokračuje v Tottenhame, kde musí vyhrávať. ()

Geralt z Rivie 

všechny recenze uživatele

Co se týče detailu, tak je zpracování dosti chaotické. Ale nějaká nová zajímavost tam byla (například Mourinho schovaný a zamčený v bedně určené na dresy). Ale je vidět, že Mourinho prostě nechtěl mluvit o Manchesteru United, tak tam nebyla ani zmínka a to je pro mě zklamání, protože jsem se na to těšil. Prošel za pár minut všechny kluby, kde působil, ale na MU nějak zapomněl. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama