Reklama

Reklama

Medvědín


Epizoda 2 (E02)

(epizoda)
Švédsko, 2020, 54 min

Obsahy(1)

Medvědínský juniorský tým začíná vyhrávat a ve městě se probouzí nová naděje. Očekávání od týmu jsou velká – pokud nevyhrají všechny zápasy, nová hokejová střední škola a kluziště budou postaveny jinde. Každý se spoléhá na Kevina, který je už tak pod velkým tlakem. Jedinou osobou, která v něm vidí něco víc než jen hokejovou hvězdu, je Petrova dcera Maya. (HBO Europe)

(více)

Recenze (10)

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pokud si užíváte hokejové filmy/seriály, Medvědín vám v této epizodě naservíruje přesně to, co chcete. Navíc scénář celkem zručně boří divácké předpoklady, a tak se ne vždy stane to, co zrovna očekáváte. Když si čtu anotaci k celé sérii, jsem docela rád, že se těmto shrnutím před zhlédnutím. Protože díky tomu konec epizody dokáže překvapit... A já tuhle kombinaci můžu. Uvidíme, co ukáží další epizody. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šikana, utláčaná menšina a korektný bullshit ako sme u HBO a Netflixu zvyknutý nechýbali, ale keď veľkú časž svojho života strávite na zimnom štadióne kde sledujete progres mladých hráčov a ich postupné zapracovanie sa do vyšších kategórií a občas aj medzi seniorov a namiesto toho ponúkne HC Medvedín FK Teplice tak sa jednoducho nemôžete prestať smiať. Úplne zbytočné pretože rozbeh bol celkom slušný. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začíná jít do tuhého. Jak ve sportu, tak doma. Pro toho, kdo nečetl předlohu: první kapitola knihy je: "Jednoho pozdního večera na konci března uchopilo dítě dvouhlavňovou brokovnici, odešlo do lesa, přitisklo zbraň někomu k čelu a zmáčklo spoušť. Toto je příběh o tom, jak k tomu došlo." A taky o tom, že když se řekne pravda, zničí to víc životů než jenom ten jeden, jako když se bude lhát, protože ostatní se zapřou kvůli své budoucnosti. Žánr krimi je tady nejspíš jenom proto, že to je ze Švédska  :O ()

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak jsem doufal, že se přitopí pod kotlem. ale stal se pravý opak.. tohle nebude pro mě.. v celkem krátké době se jedná o druhé seriálové zklamání (i když u Lovecraft Country mě zklamala už předloha, od které jsem měl očekávání na rozdíl od Medvědína nemalá).. Long story short: Končím.. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od pilotu jsem zfouknul i druhý díl a vlastně to celý je jen sportovní drama.Nechápu thriller a krimi,kterou jsem sice čekal,ale zde to prostě nejde vůbec.Už jsem si pomalu říkal,že se nám tu jeden ztratí a začne pátračka.Hokejový zápasy jsou fajn a vše okolo něho taky.Jen pořád nepochopím začátek a konec scény,která má nejspíš na konci všem vytřít zrak jak k tomu došlo.Na druhou stranu už ve druhým dílu to propálit my nepřijde jako dobrý tah.Kdo má rád hokej a Jaromíra"Kevina" Jágra tak si tu přijde na své. ()

Reklama

Reklama