Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

V závěrečné řadě seriálu musí Jake, Amy a zbytek týmu řešit soukromé i pracovní problémy, ale nezapomínají ani na svoje běžné vylomeniny. Ať žije Nine-Nine! (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To byla jízda. Osm let jsem trávila čas s těmi pošuky na stanici. Začínala jsem s nimi, když seriál začal vysílat. Už jsem se koukla na první sérii bylo mi jasné, že z toho bude něco víc. Skvělý, povedený, vtipný seriál s úžasnými lidmi. Závěrečná série se docela povedla, byla to hezká cesta, postavy si zavzpomínali a zároveň i nastínili, co se s nimi bude dít dál. Jediné, co mě mrzí je, že tam ten Bruce Willis nakonec nebyl :) ()

Lijem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Suma sumárum byla 7. Série snad to nejlepší, co B99 představil a začátek osmé to nejhorší. Což mě nehorázně zamrzelo, když se jedná o poslední rozlučkovou sérii. Naštěstí zbylých 9 epizod už docela šlo a já můžu hodnocení s klidným svědomím vytáhnout na průměrné 4 hvězdy. Průměrně šla kvalita epizod dolů, ale stejně všechny zajímá jen to, jak to funguje jako zakončení dlouholetého seriálu. A to funguje. Během série jsme se rozloučili s hromadou věcí a postav, nepřímo jsme se dozvěděli, jak to s postavami bude dál, nechyběli emoce a finální dvojdíl je učebnicové zakončení jak má být. Sice není nic moc originální, ale aspoň to fanoušky nezklamalo (Zdravím S08E01). VERDIKT: Nejsem nadšenej, ale jako fanoušek jsem si to užil a tahle partička mi bude vlastně dost chybět. Silnějších 7/10 ()

Reklama

johnny01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osmá série je bohužel nejslabší ze všech. Hlavním důvodem je, že už to není tak vtipné jako dřív. To je způsobeno jednak roztržením dvojice Hitchcock a Scully, která vytvářela ty nejvtipnější situace. Dále na tom má podíl i to, že namísto zábavy se seriál přespříliš zaměřuje tu na celospolečenské problémy (ač chápu, že tomu je asi v USA obtížné se vyhnout), tu na problémy ve vztahu - nic proti tomu, ale není to podáno vtipně. Explicitní milostné projevy vůbec nesedí k postavě Holta. Celkově se zdá, že některé postavy byly obětovány v zájmu vyššího poselství seriálu - opět, není to vtipné. Ani O'Sullivan není podán vtipně a zábavné nejsou ani návraty postav. Nejhorší díl série a i seriálu je pak vyšetřování na farmě, které dost hloupě okopírovalo skvělý film Na nože. ()

Endor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finální osmá sezóna byla ze všech ta nejslabší, to musím přiznat. Avšak závěr seriálu mě nějakým způsobem dojal, hlavně asi tím že jsem si některé konkrétní epizody napříč všemi sezónami opravdu užil, především ty s loupeží. Každopádně osmá série nebyla jako celek nic extra a ode mne si odnáší 6/10. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když se jedná o nejslabší sérii, stále jde o zábavnou show. Závěrečné řadě se povedlo zakončit seriál důstojně a připomenout nám ve finále pilotní epizodu ( mám chuť si ji zopakovat ). Tahle parta mi bude chybět. " Devadesát devítka! " 8/10 ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • V návaznosti na protesty Black Lives Matter a vraždu Geroge Floyda se tvůrci rozhodli osmou sérii přepsat. Již hotové první čtyři epizody tak kompletně vyhodily a začali od začátku. (hansel97)

Reklama

Reklama