Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napětí, citové vztahy a dramatické zážitky, mají své místo v tomto snímku vedle vztahů peněz a lidských vášní. Toto vše najdete v našem snímku MODRÝ BLESK. (Video-Spoj)

Recenze (9)

krvavamera 

všechny recenze uživatele

parádní televizní béčko plné napětí. o dobrodružství tu není nouze, slovutný hlavní hrdina i nepřekonatelný záporák jsou sympaticky "malé ryby" (i když pošetka hlásá jinak), pročež se chovají na akční hrdiny nezvykle debilně (psychologický realismus?). nechybí lovestory a skvělý 80's feeling (který jako vždy dýchá především ze zvukové stopy). grády tomu dodává český dabing, který bohužel stírá rozdíly mezi americkou a australskou výslovností angličtiny, z které film v původním znění evidentně hodně těží. bohužel česká levná edice nabízí jen náš dabing, takže se divák může jen domýšlet a klepat si na čelo co těm hrdinům hrabe, když přece mluví všichni stejně. škoda. Australskej filmů u nás moc není, takže super aspoň za tenhle ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

I přes svou "televiznost" a minimální rozpočet se jedná o celkem slušnou dobrodružnou podívanou, která má v sobě všechny důležitého aspekty žánru. Drsňák s velkým kvérem, sličná žena po boku, partička padouchů za zády, atraktivní prostředí a pár akčních scén. Být vyšší rozpočet a schopnější režisér a mohla to být parádní podívaná. ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Parádní a úplně neznámý akčňák, který má slušný drajv a spoustu akce. První hodinu tempo vůbec nepolevuje a střílí se ostošest. I když jde o televizní snímek, působí spíš jako levnější a poměrně zdařilá verze nějaké bondovky, k čemuž odkazují i závěrečné titulky. Sam Eliott v hlavní roli je neuvěřitelnej sekáč a i když je film k sehnání bohužel jen s dabingem, hlas Vladimíra Kratiny mu opravdu sedne. Celkově jde o totálně neznámý, ale o to lepší dobrodružný film, s opravdu pěknými záběry australské přírody. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Takový obyčejný akční snímek bez typických svalnatých hrdinů. V hlavní roli - drahokam 'Modrý blesk'. Je velmi cenný a každý ho chce. No a tak zbraně mají zase co dělat. Dnes už osm desátková klasika bez bázně a hany. Nic zvláštního, nic náročného, nic překvapujícího. Ale za zhlédnutí stojí. ()

Reklama

Reklama